Videó is készült az esküvői boltívről, gyönyörű volt

Páromnak fémes a szakmája és mindig is rajongott a különböző acélból megmunkált darabokért. Ezért is gondoltam arra, hogy egy régebbi boltívet, melyet még iskolai évei alatt készített beadom bérmunkába, hogy egy kicsit átalakítsák. Arra gondoltam, hogy kellenek rá olyan részek, ahova virágokat lehet tenni és ez lehetne az esküvönkön a boltív, ami alatt összekötjük életünket.

Ez mind szép és jó volt viszont én nem ismertem senkit, aki ezzel foglalkozott. Már majdnem kezdtem felhagyni az ötlettel mire kitaláltam, hogy párom egy régi ismerősének kérem ki a véleményét, akivel egy iskolába jártak. Neki volt egy nagyon jó ötelete: Bérmunka – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Mondtam neki, hogy ez nagyon jól hangzik, de fejtse ki jobban, hogy mire is gondol, mert én nem értek ehhez.

Azt mondta, hogy az Acélpartner Kft. bérmunkában megcsinálja nekem a boltívet, ahogy szeretném. Mivel hozott anyagból is dolgoznak, ezért nem jelent problémát, hogy a már meglévő darabot szeretném átalakíttatni. A műszaki rajzok elkészítésétől a festés felviteléig mindenben otthon vannak az acél megmunkálás terén.

A vállalatról

A cég főként CNC vezérlésű gépekkel foglalkozik láng- és plazmavágással, valamint hegesztési gyök előkészítésével. Ezen kívül részt vesznek acélszerkezetek gyártásában, lemezlakatos munkák elvégzésében, CNC gépi forgácsolásban és melegen hengerelt durvalemez értékesítésben. Mindezt húsz éves tapasztalattal végzik és rövid határidővel dolgoznak.

Az acéllapok vágására különleges technológiát alkalmaznak. A vékonyabb vágásokat lézerrel a vastagabbakat már elektromos árammal végzik. Különösen értenek, ahhoz amit csinálnak és ezért rendkívül gyorsan tudják kivitelezni a megrendelést. Olyan alacsonyan tudják tartani az árakat, hogy ez partnereiknek is nyereséget jelent.

A megrendelés elküldése nagyon egyszerű, mert közvetlenül a honlapon is meg lehet tenni. A kapcsolat fül alatt néhány kapcsolattartási adatot megadva írhatunk üzenetet a cégnek, benne megfogalmazva megrendelésünket. Ha számunkra kényelmesebb a közvetlenül e-mail is írhatunk a cégnek valamit telefonon is fel tudjuk venni velük a kapcsolatot.

Bérmunka – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Ebben a sorrendben is lehet végül felületkezelés. Ez azt jelenti, hogy egy szemcseszóró készülékkel elvégzik a felület tisztítását és mikro hibák kiküszöbölését. Ezáltal egy esztétikus, szép felületet kapunk, amit ezután lehet festeni. Ezek a folyamatok egymásra épülnek és precízen, pontosan kell őket elvégezni ahhoz, hogy minőségi terméket kapjunk.

Ha szeretnénk, akkor a közösségi médián keresztül is felvehetjük a kapcsolatot az Acélpartner Kft.-vel. Akár videók megtekintésére is van lehetőség annak érdekében, hogy közelebbi képet kapjunk arról, hogy mi történik gyártás közben. Az oldalon a legfrissebb karrier lehetőségekről is tájékozódhatunk. Ezeket éppen olyan pontossággal írják le, mint amit elvárnak a dolgozóktól. Ha valaki végzettségében szeretne elhelyezkedni, akkor nagyon jó lehetőség számára.

Szerencsére az én felkérésemet is elfogadták és persze számomra úgy tűnt, hogy nehéz munka, néhány nap múlva el is készítették. Számukra rutin feladat volt. Sikerült eltitkolnom egészen az esküvő napjáig, mikor is teljes pompájában díszelgett az esküvői boltív. Hálával tartozok párom régi barátjának, hogy ilyen jó weboldalt ajánlott.

A boltívet persze azóta is nagy becsben őrizzük kertünkben és néhány virágot is felfuttattunk rá. Ez egy örök emlék marad és egy hihetetlenül kellemes meglepetés. Remélem, hogy sosem fog semmi baj történni vele, viszont ha mégis, akkor tudom, hogy az Acélpartner Kft. biztosan tud majd segíteni.