Veszélyben a grill party

Múlt hónapban volt az esküvőnk. Mivel szerettük volna, ha minden szép pillanat meg van örökítve, ezért a fotós mellé elhívtunk egy videóst is, hogy ne csak képek, de egy profi által készített mozgókép is megmaradjon a nagy nap után. A hét elején mentünk a videóshoz, akivel úgy volt megbeszélve, hogy odaadja az anyagot, fizetünk, és robogunk is tovább, mert nagyon sok a dolgunk. Meg is érkeztünk az előre leegyeztetett időpontban, Zoli a videósunk pedig már hozta is egy kis borítékban a pendrive-ot, amin a videó volt. Annyira izgatott voltam, hogy először nem is vettem észre, hogy eléggé maga alatt van a videósunk.

A hirdetések néha tényleg hasznosak

Mivel tényleg végig nagyon segítőkész volt és kedves, ezért rákérdeztem, hogy biztos minden rendben van-e. Elmondta, hogy holnapra szeretett volna rendezni egy grill partit a kertbe, de a garázsban lévő gázpalack már üres, amit csak most vett észre, ilyen rövid idő alatt pedig már sehonnan nem fog tudni újat beszerezni. Valószínű le kell mondania a partit.

Ekkor az újdonsült férjemnek eszébe jutott, hogy múltkor látott egy hirdetést a neten, gázpalack szállítással és töltéssel kapcsolatban. A gázpalack töltés szavak segítségével megtaláltuk a gazpalackfutar.com weboldalt, ahol nagy betűkkel hirdették, hogy Budapestre és annak 20 kilométeres körzetében kedvezményes áron szállítanak gázpalackokat bármilyen mennyiségben. A termékek aloldalon 6 különféle gázpalack volt megtalálható. Voltak különböző méretben PB gázzal töltött, vagy csak simán propán gázzal töltött palackok. Volt külön targoncagáz és 5 kilogrammos PB gázzal töltött grill gáz is. Az utóbbi palack űrtartalma 12,3 liter, a magassága pedig mindössze 470 mm. A töltött palack ára 20 000 forint volt, a továbbiakban pedig ennek a cseréje csak 7000 forint. Én ugyan nem értek ezekhez, de az még nekem is teljesen világos volt, hogy még a kutyának is megéri.

Láttam, hogy Zolink felcsillan a szeme, hátha mégse kell elmosni a holnapi sütögetést.

Váratlan meghívás

Zoli megköszönte a gyors segítséget, mi meg a videót és mentünk is utunkra. Pár órával később csörgött a telefonunk. Láttam, hogy Zoli a videósunk hív. Először el se tudtam képzelni, miért kereshet, esetleg nem jó pendrive-ot adott oda, vagy nem fizettünk eleget? Felvettem, majd Zoli lelkesen mesélte, hogy miután elmentünk, kért egy visszahívást a cégtől, akik pár percen belül fel is keresték őt. Elmondta, hogy nagyon segítőkészek voltak, és másnap reggelre egyeztettek egy időpontot, amikor kihozzák a megrendelt palackokat. Zoli hálája jeléül végül minket is meghívott a partira, aminek nagyon örültünk és természetesen el is fogadtuk.

Jó tudni erről az oldalról, jó tudni, hogy a gázpalack töltés jobban megéri, mint újat venni. Ezt mindenképpen elmentem magamnak, mert lehet, hogy az új családi házunkba gáztűzhelyt veszünk és szeretném, ha akkor már mindenképp a gazapalackfutar.com oldalról rendelnénk.