Unokahúgom esküvői videója

Múlt hétvégén végre fordítottam időt, és elmentem az unokahúgomhoz. Nyáron volt az esküvője, és megígértem, hogy megnézem vele az elkészült esküvői videóját. Még két barátnője is részt vett ezen a hétvégi eseményen, igazi csajbuli lett, mint régen. Vittünk ropit, üdítőket, úgy készültünk, mintha moziba mentünk volna. Hangos nevetések közepette betettük a filmet, és elkezdtük nézni a videót. A videós srác a kocsiján felszerelt kerékpárral érkezett az eseményre, és már akkor megkérdeztem, hol vásárolta ezt jó kis kerékpártartót. A fiú át is küldte nekem a linket, de aztán elfelejtettem foglalkozni vele.

A kerékpártartó vásárlását már nem szeretném tovább halogatni, és videónézés közben rákerestem a linket tartalmazó e-mailre. Nagyon örültem, hogy megtaláltam a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalt, és másnap reggel ébredés után feltérképeztem a kínálatát.

Többféle kerékpártartó rögzítési móddal találkoztam. Ezek között szerepelt a tetőre szerelhető variáció is. Ez volt ami leginkább érdekelt engem, ezért részletesen elmerültem az ajánlatok között. A https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalon nagyon sok hasznos észrevételbe botlottam. Itt tudtam meg, hogy egyszerre négy-öt kerékpár is szállítható a megfelelő kerékpártó beszerzésével. Kényelmes és biztonságos módja a szállításnak még a vonóhorogra szerelt vagy hátsó ajtóra akasztott szállítási mód is.

A tetőre szerelhető verzió azért nyerte el a legjobban a tetszésemet, mert nem autó specifikus, a legtöbb hagyományos tetőcsomagtartóra felszerelhető. Minden egyes kerékpárt lehetőség van lezárni. És a látvány is magáért beszél, nagyon elegáns, ahogy a bicikli a tetőre rögzítve suhan az utakon.

Minden segítség a rendelkezésemre állt, amint tovább válogattam a tetőre szerelhető kerékpártartók között. A legtöbb típus mellett használati utasítás gyanánt, egy kis videó állt rendelkezésre, ahol bemutatták a szerkezet összeszerelését.

Többféle márka és különböző árkategória volt készleten. A csúcsminőségű Thule Proride azonnal elnyerte a tetszésemet látványos megjelenésével, de be kellett látnom, hogy ez nekem túl drága. A Thule FreeRide viszont lényeges olcsóbban megszerezhető, és az értékelések alapján is jó választásnak tűnik. Az ötcsillagos értékelés számomra azt sugallta, hogy ár érték arányban a legjobban ez a típus érné meg a beruházást.

A többi típus átnézése után is, a végeleges döntés megszületett. Nálam Thule FreeRide kétdarabos szett lett a befutó. Ami még a választásom mellett szólt: hogy a kerékpár belezárható, svéd minőség, illetve a hosszútávú öt évre szóló garancia. Nagyon gyorsan fel és leszerelhető, és még a vastag kerekű kerékpárokat is bele lehet zárni.

A buli ottalvós volt, és mire lányok felkeltek, én már kiválasztottam a kerékpártatót, amit még a mai napon meg fogok vásárolni. Gyorsan még válasz e-mailben megköszöntem a videós srácnak, hogy a segítségével eljutottam a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalra, és titkon reménykedem abban, hogy ő is válaszolni fog ismét.