Tündökölj az esküvői videón a CipőMarket-en vett cipődben

Az egyik barátnőm, Nóri nemsokára férjhez megy, és mivel én leszek az egyik koszorúslánya, így aktívan részt veszek a szervezésben is. Nagyon sok mindent megtaláltunk és megszerveztünk már, viszont bőven akad még tennivaló. Az egyik, hogy találjunk egy esküvői videóst, aki megörökíti a nagy nap minden pillanatát. Úgyhogy Nóri fogta a laptopját, leültetett a kanapéra és neki is álltunk keresgélni az interneten. Pár esküvői videós nevét fel is jegyeztük, hogy aztán később felvegyük velük a kapcsolatot. A nagy keresgélés közepette, rájöttünk, hogy ha már előttünk a számítógép, akkor pár dolgot elintézhetnénk még az esküvői teendők közül. Így elkezdtünk cipőket áruló oldalakat böngészni, ugyanis Nóri sajnos még nem találta meg a ruhájához tökéletesen passzoló lábbelit. Szerencsére megtaláltuk a http://cipomarket.hu/ weboldalt, ahol rendkívül sokféle lábbelit árulnak, úgyhogy pozitívan álltunk hozzá, hogy nemcsak esküvői videóst, hanem cipőt is sikerül találnunk.

CipőMarket
A cipő legalább annyira fontos, mint a ruha

Az oldalon könnyen tudtunk keresni, mi elsősorban a női cipők kategóriában kutakodtunk. A szűrők segítségével szűkítettük a találatokat is. Leginkább fehér és/vagy ezüst színű cipőkben gondolkodtunk. Nóri mindenképpen olyat szeretett volna, amit akár máskor is fel tud majd venni, és nem csak erre az egy alkalomra. Emellett a kényelmet is fontos szempontnak tartotta, illetve a minőséget is, hiszen egész este ebben lesz. Se sajgó lábakra, se egy tönkrement cipőre nem vágyik. Azonban a CipőMarket kínálatát látva – többnyire márkás termékeket árusítanak – kicsit meg is nyugodott a minőséget illetően.

Gyöngyház fényű, csodás cipellő

Találtunk is egy gyöngyház fényű női cipőt, amelynek a sarokmagassága is megfelelő volt. Valamint anyaga is kiváló, hiszen a felső része bőrből készült. A leírás alapján pedig egész napos kényelmet biztosít a gerincnek. Egyből fel is csillant a szemünk, hogy ez lesz az igazi. Szerencsénk volt hiszen a cipő éppen kedvezményes áron volt, 30%-kal olcsóbban árulták, mint egyébként. Mondjuk emiatt picit meg is ijedtünk, hogy lesz-e méret belőle. Hála istennek pont volt Nóri méretében, úgyhogy nem is haboztunk tovább, bele is került a kosarunkba. Hamar megadtunk minden szükséges adatot, a fizetési és szállítási módot is, és leadtuk a rendelést.

Kerekeken érkezett, de lábakra szánták

Pár nappal később meg is érkezett a csomag. Éppen Nóriéknál voltam, amikor csengetett a futár. Azonnal ki is bontottuk a csomagot, hogy minél előbb felpróbálhassa. Nagyon jól állt neki, elmondása alapján pedig rendkívül kényelmes is volt a cipő. Így nem kellett se a cserével, se a pénzvisszatérítéssel bajlódnunk. Picit féltünk, hogy mi lesz, ha mégsem passzol a cipő, de végül nem kellett aggódnunk. A CipőMarket honlapján található mérettáblázattal könnyedén megállapítottuk, hogy melyik cipő fog jó eséllyel stimmelni. Ha mégsem így történt volna, akkor pedig lett volna lehetőségünk cserélni, vagy igényelni a pénzvisszafizetést. Ezeknek még a rendelés véglegesítése előtt utánanéztünk, hogy biztosak legyünk a dolgunkban. Végül semmiben sem kellett csalódnunk. Mind a webáruház, mind a futárszolgálat nagyon gördülékeny és kifogástalan munkát végzett.

Nem csak cipő, hanem táska is van

Ezek után el is gondolkodtam rajta, hogy veszek én is egy cipőt tőlük, ugyan nekem van már, de azért bevallom őszintén, elcsábultam a keresés során. Ha nem egy cipőre, akkor egy táskára mindenképpen beruházok, ugyanis láttam, hogy azokat is árulnak. A mostani meg kezdi megadni magát, úgyhogy lassan keresnem kell egy hasonlóan jót, ami akár évekig kiszolgál. Látva Nóri cipőjét, talán nekem is szerencsém lesz a táskával kapcsolatban.

A nagy napig ugyan még van jó pár hét, de örülünk, hogy most már meg van a cipő, illetve sikeres egyeztetés után a megfelelő esküvői videóst is megtaláltuk, így lassan, de biztosan haladunk afelé, hogy minden tökéletes legyen az esküvője napjára.