Thai masszázs tette különlegessé az esküvői videónkat

Az esküvő mindenki számára egy felejthetetlen esemény, és szeretnénk, hogy minél különlegesebb és emlékezetesebb legyen – természetesen a szó legjobb értelmében. Nem a kínosan részeg nagybácsi és nagymama erotikus táncára szeretnénk emlékezni, hanem valami olyan bensőséges és különleges, csak kettőnkről szóló élményre, amire emlékezni tudunk egy videón keresztül és megmutathatjuk azt szeretteinknek.

Így jött szóba nálunk a masszázs gondolata, hogy milyen jó lenne elmenni egy páros thai masszázsra az esküvő előtt. Rengeteg szalont végignéztünk, amíg megtaláltuk azt az egyet, ahol a környezet is olyan volt, ami illett a mi esküvőnk színvilágához is. Ha már valamit kitalálunk, adjuk meg a módját és figyeljünk oda a legkisebb részletekre is. Amúgy sem szeretem a teljesen fehér masszázs szalonokat, bennem olyan rossz érzést keltenek. Szerencsére a Karma Thai Masszázs szalonban kellemes, meleg, mély színek fogadtak minket, így azonnal beleszerettünk az egész hely varázsába.

A fővárosban két helyen is működik szalonjuk, egy a hetedik, egy pedig a hatodik kerületben. Szerencsére számunkra teljesen mindegy volt, hogy hol lesz, mivel nagyjából ugyanolyan messze lakunk mind a kettő helytől, a mi esetünkben a szalonok kinézete volt a mérvadó. Végül a lilás színvilágú mellett döntöttünk, hogy minden passzoljon mindennel, szerencsére pont olyan árnyalatokat használnak a falakon, mint amilyeneket mi is terveztünk az esküvőre.

thai masszázs
Egy kis kitérő a nyugalom szigetére

A weboldalukon minden információt megtaláltunk, amire csak szükségünk lehetett. Az összes masszázs típusa, leírása, ára megtalálható keresés nélkül, logikusan elrendezve az oldalon. A paletta rendkívül széles, hiszen több, mint 10 fajta thai masszázs közül lehet választani. Van itt tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, olajos testmasszázs, herbál testmasszázs és még sok egyéb.

Először úgy gondoltuk, hogy egy páros masszázs lenne a megfelelő számunkra, viszont utána elgondolkodtunk azon, hogy mi lenne, ha valami mást választanánk. Nem kötelező egymás mellett lennünk annak érdekében, hogy feltöltődjünk és kikapcsolódjunk. Ezért végig olvastuk az összes, számunkra szimpatikus masszázsnak a leírását, hogy megtaláljuk a megfelelőt számunkra.

Elsőnek utána néztünk annak, hogy mi is az a tradicionális thai masszázs. Olyan sokan dobálóznak ezzel a kifejezéssel, hogy „jaj de rám férne már egy jó kis thai masszázs”, de sosem tudtam, hogy ez pontosan mit is takar. Emiatt különösen örültem annak, hogy ezen az oldalon minden információ fel van tüntetve, így nem kell külön Google-ba beírni azt, amit tudni szeretnék és nem kell ugrálnom az oldalak között.

Ami nagyon meglepő volt számomra az az, hogy eredetileg ezt a masszázst csak kolostorokban végezték, nagyon hosszú időnek kellett eltelnie addig, amíg „kikerült” onnan. Azonban a mai napig ruhában végzik ezt a fajta masszázst, olajok és kenőcsök nélkül. Ez alól kivételt képeznek az izomlazító, gyógynövényalapú kenőcsök, amiket akkor alkalmaznak, ha szükség van rá. Ezen felül szintén fura volt az, hogy a masszőrök nem csupán a kezüket és ujjaikat használják, hanem a könyöküket és akár a térdüket is. Eddig azt hittem, hogy csak az amerikai filmekben hülyéskednek ezekkel, erre kiderül, hogy ez egy teljesen elfogadott, sőt szabályos masszázs – a thai masszázs.

Ezt mindenképpen ki szeretném majd egyszer próbálni, azonban az esküvői videón nem nézne ki túl romantikusan az, hogy éppen térdek táncikálnak a hátamon, így tovább nézelődtem, hogy megtaláljam azt, ami nekem legjobban tetszik. Párom egy külön gépen kutakodott és megegyeztünk, hogy csak a legvégén fogunk egymással információt cserélni, amikor már mind a ketten megtaláltuk azt, ahova szeretnénk menni. Így tovább nézelődtem.

Következett az olajos testmasszázs. Ez már olyasminek hangzik, amit inkább beleraknék egy esküvőre készülődős videóba. Feltöltődés, energizálás, ellazulás – pontosan az, amire az embernek szüksége van a nagy nap előtt. De milyen olajos masszázs legyen? Lehet választani a „sima” olajos, meleg olajos és kókuszolajos masszázs közül is. Mivel szeretem az olaja, így arra is rámentem, hogy megtudjam, mit ajánlanak.

Azt eddig is tudtam, hogy a kókuszolaj számos pozitívummal bír, azonban azt nem sejtettem, hogy ilyen sok jótékony hatást tud gyakorolni a szervezetre. Számomra az tetszett a legjobban, hogy feszesíti a bőrt. Ez azzal magyarázható, hogy a magas antioxidáns tartalma segíti a bőr megújulását, ezáltal regenerálja és hidratálja is azt. Emellett magas a vitamin tartalma, nem beszélve a vas, magnézium, cink és káliumtartalmáról. Igazi vitaminbomba a bőrnek! Pont erre volt szükségem, hiszen kicsit fakónak találtam a bőrömet és ragyogni szerettem volna a videón, a képeken, de mindenekelőtt élőben. Hiszen a házasság jó esetben egyszer történik csak meg az emberrel ezért szeretné, ha minden tökéletes lenne.

El is döntöttem magamban, hogy ez lesz a befutó, utána néztem az árának és a szabad időpontoknak is, hogy kész haditervvel fogadhassam majd páromat. Egy 60 perces kókuszolajos masszázs 12 990 Ft, ami szerintem tökéletes ár volt. Én már izgatottan vártam azt, hogy párom visszajöjjön a szobába és elmondja, hogy ő milyen masszázst választott, de csak nem jött, így még utána olvastam a herbál masszázsnak. Elvégre, üssük el hasznosan az időt, így egy kicsit erről is informálódtam.

A herbál masszázs alkalmával egy ezer éves recept alapján készült gyógynövénykeveréket használnak. Ez a különleges kence lesz bemasszírozva a bőrbe, mely kifejti a szervezetünkre jótékony hatásait. Javítja a közérzetünket, energizál és az elalvásban is segít. A mai rohanó világban egy ilyen masszázs igazi kinccsel ér fel, és ráadásul az ára is igen kedvező szerintem, ugyanis egy másfél órás herbál masszázs ára csupán 15 990 Ft.

Miközben nézelődtem és azon gondolkodtam, hogy vajon párom mit választott, vissza is tért hozzám a szobába. Ő a thai masszázsra szavazott, neki az volt a nyerő. Milyen vicces, hogy amíg én pont azért nem választottam, hogy ne legyen ez rajta az esküvői videón, ő pont ezért szerette volna. Azt mondta, hogy legyen benne egy kis humor, hát jó.

Végül nagyon pozitív tapasztalatokkal távoztunk a szalonból, minden várakozásunkat felülmúlta ez a masszázs. Olyan energikusan álltunk pár nappal később az oltár előtt készen az új, közös életünkre, mint még soha. Nagyon köszönjük ezt a csodás élményt a Karma Thai Masszázs szalonjának és masszőrjeinek, és hogy ilyen remek szolgáltatást nyújtottak számunkra. A vendégcentrikus hozzáállás és a nyugodt légkör egy olyan helyre vitt minket másfél órára, ahonnan alig akartunk visszajönni.

Biztosan vissza fogunk még jönni ide, az oldalt könyvjelzőnek is elmentettük. Nem is értem, hogy miért számít a masszázs egy luxusnak, hiszen szerintem ez egy olyan dolog, amire mindenkinek szüksége van. Én sem tudok másra gondolni, amikor egy hosszú napot követően hazaérek. Lehet, hogy legközelebb majd én is kipróbálom azt a thai masszázst, mert a párom nagyon dicsérte.