Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás

Egy karrier kezdete: figyelemzavaros kisgyerekből így lettem profi fotós és videós

A tanáraim szerint mindig olyan voltam mint egy vad kiscsikó, akit sosem lehetett megszelídíteni. Egyszerűen semmihez sem volt kedvem, semmi sem kötött le igazán az iskolában. Emlékszem, még nagyon kicsi lehettem, talán első vagy második osztályos, amikor matek órán annyira belefeledkeztem az égen úszó bárányfelhők tekergődző látványába, hogy majd kiestem a padból. Ahogy cseperedtem fel, egyre csak azt hallottam magam körül, hogy figyelemzavaros vagyok, hogy nem lesz belőlem semmi, hogy igazán sosem fogok érteni semmihez, hogy elkallódom. Aztán a tizennegyedik születésnapomra édesapám megvette az első fényképezőgépemet, és egy csapásra megváltozott minden. Hirtelen találtam magamnak egy olyan elfoglaltságot, amire teljes figyelmemmel tudtam fókuszálni. Felemelő érzés volt, és innentől gyakorlatilag a sorsom is megpecsételődött.

A gimiből egyenes út vezetett a MOMÉ-ra, de később a filmezés is elkezdett érdekelni, így a Színházi- és Filmművészeti Egyetemre is beiratkoztam. A tanulmányaim mellett pedig, kezdetben pénzkereseti céllal, elkezdtem esküvői megrendeléseket elfogadni. Először egy fotós mester mellett dolgoztam asszisztensként. Később aztán már az is előfordult, hogy ha a mester nem ért rá, a teljes esküvőért én feleltem, és egyedül én örökítettem meg a pár nagy napját. Fantasztikus érzés volt. Aztán elkezdtek érdekelni az esküvői videók, videoklipek is, így ezzel a szolgáltatással is bővült, amit nyújtani tudtam. Szép lassan pedig felépítettem a saját portfóliómat, és bizony, a kezdetben mellék vállalkozásként elindított kis üzlet egyszer csak a fő bevételi forrásommá vált. Olyannyira jól teljesített, hogy egy kisebb csapat is segítette a munkámat, ezért úgy döntöttem, itt az ideje céget alapítani.

INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu

Amikor ez az igény megfogalmazódott bennem, elkezdtem utána nézni a témának az interneten, és ekkor jött velem szembe ez a szalagcím: Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu. A link a TopCégalapítás oldalára mutatott, így hát kíváncsian kattintottam én is, hogy lássam, milyen információt kínál nekem ez az oldal. A kattintást követően nagyon pozitívan csalódtam. Az oldalon ugyanis rendkívül informatív, szinte nincs olyan, a cégalapítással kapcsolatos fontos információ, amit ne osztanának meg az érdeklődőkkel. Különösen hasznosnak érzem azok számára, akik először vágnak bele ilyesmibe, és (értelemszerűen) a tapasztalat hiányából kifolyólag nem igazán tudják, merre induljanak el. Az oldal alján ráadásul remekül összeszedett gyakori kérdések rész is található, amiből szintén rengeteget lehet tanulni.

Amikor például én kattintottam és legörgettem a gyakori kérdések részhez, egy csomó “aha!” élménnyel lettem gazdagabb. Mivel korábban még nem volt részem ilyesmiben, ezért sok kérdés kavargott a fejemben, sok viszont még meg sem született. Így amikor elolvastam a tájékoztatót, sok kérdésemre választ kaptam, illetve olyan újabb kérdések is felmerültek bennem, amelyek tovább árnyalták a képet a cégalapítással kapcsolatosan. Persze ne csak a cégalapításról beszéljünk, hiszen mit is ígér az oldal? “Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu” – igen, tehát a cégalapításon túl a székhely kérdésére is ki kell térnünk. Ez sokaknak fejtörést okozhat, hiszen nem mindenki rendelkezik olyan helységgel, amelyet jó szívvel jelentene be a vállalkozása székhelyéül. Én például egyelőre nem tudok még irodát bérelni, ahová a székhelyünket bejelenthetnénk, és ahol a tárgyalásainkat megtarthatnánk.

Székhelyszolgáltatás – egy nagyszerű megoldás| topcegalapitas.eu

De az sem túl jó megoldás, ha a saját ingatlanomat jelölöm meg a vállalkozás székhelyeként, mert ez esetben pedig külön építményadót is kell fizetnem. A TopCégalapítás azonban nem túloz, amikor azt ígéri, hogy erre a problémára is hathatós megoldást tud kínálni a székhelyszolgáltatása révén. Ez azt jelenti, hogy a TopCégalaptás irodáin keresztül rögzíthetünk címet, illetve ezen a címen a cégtáblánkat is kiteszik. Fogadják a postánkat, el is juttatják hozzánk, sőt, a megbeszéléseinkhez tárgyalt, és adott esetben munkaállomást is tudnak biztosítani. A székhelyszolgáltatáshoz fél éves szerződés jár, amelyhez most ajándékba adnak plusz egy hónapot! Ha pedig valakinek hozzám hasonlóan problémás a székhely kérdése, ezért székhelyszolgáltatást vesz igénybe a TopCégalapítás csapatán keresztül, akkor cégalapításért és cégmódosításért nem számítanak fel egyéb díjat, és díjmentesen ajánlják fel az ügyvédei segítséget is!

Sokaknak gondolom az a kézenfekvő, ha budapesti címmel regisztrálhatnak céget, így ebben az esetben a TopCégalapítás csapata a fent említett paraméterekkel 39.900 Ft + áfa áron kínálja a szolgáltatást. Van azonban még egy csavar a történetben. Számomra ez is olyan információ volt, amivel nem találkoztam azelőtt. Mindenesetre létezik egy olyan település, amely mentességet élvez az iparűzési adó alól, és a TopCégalapítás csapata itt is rendelkezik irodával! Ez a település Újlengyel, így ha számotokra nem mérvadó, hogy budapesti címmel rendelkezzetek, akkor érdemes ezt az opciót is megfontolni. Az IPA mentességgel sokat spórolhattok a vállalkozásnak, amit aztán csupa hasznos projektbe be tudtok forgatni, hogy még többet ki tudjatok hozni a vállalkozásotokból! Ha ez a lehetőség is érdekel titeket, van még egy j hírem a számotokra, itt ugyanis a székhelyszolgáltatási csomag ára is kedvezőbb. Ebben az esetben 29.900 Ft + áfa áron élvezhetitek a szolgáltatást egy fél éven és plusz egy ingyenes hónapon keresztül.

Információ gyűjtés után akár bele is vághatnánk

Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu. Amikor rákattintottam a csalogató linkre, még nem is gondoltam, hogy egy ennyire hasznos csapatot ismerhetek meg! Persze nem árt körültekintőnek lenni, hiszen mégiscsak először próbálkozom a cégalapítással, mondhatni, zöldfülű vagyok a témában. (Hiszen én leginkább az esküvői filmezéshez, fotózáshoz értek, ugye.) Szerencsére a TopCégalapítás úgy tűnik, egyetlen kérdést sem szeretne megválaszolatlanul hagyni. Így aztán a honlapjukon megadott telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre munkaidőben. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől csütörtökig 08:00-17:00-ig, pénteken pedig 16:00 ráig várják az ügyfelek érdeklődését. Ha pedig esetleg izzana a vonal, és nem érjük el őket elsőre, akkor sem kell aggódni, mert minden érdeklődő ügyfelet visszahívnak, a tájékoztatást szerint.

Alaposan átböngésztem az oldalt, és úgy érzem, kellő információ birtokába kerültem ahhoz, hogy döntést tudjak hozni a cégalapítással kapcsolatban. Az már biztos, hogy a vállalkozásban van potenciál, nagy a kereslet, van egy nagyon jó, lelkes, és motivált csapatom, van kellő energia, tenni vágyás, és kreativitás. És szerencsére szép számú megrendelések is. Így az már biztos, hogy tovább kell menni a cégalapítás irányába, hogy még több lehetőséget ki tudjunk aknázni a tevékenységünkkel kapcsolatosan. Már csak a hogyan a kérdés, de azt hiszem a TopCégalapításnál jobb csapatot nem is találhattam volna erre a célra! A honlapjuk kellőképpen informatív, a csomagjaik nagyon meggyőzőek, én pedig úgy érzem, elköteleztem magam az irányukba. Így részemről nem kérdés, hogy az ő megoldásukkal haladjak tovább. És ha valaki cégalapítással és székhelyszolgáltatással kapcsolatosan kér tőlem tanácsot a jövőben, nekik is továbbítani fogom a csábító ajánlást: Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu.