Örök emlék az egyedi póló

Az esküvőjére mindenki igyekszik valami különlegeset és maradandót kitalálni, amitől az ő nagy napja lesz a legemlékezetesebb. Évről évre nehezebb azonban újdonsággal előrukkolni, olyan magasra került már a léc a bolondosabbnál bolondosabb bevonulásokkal, furcsa összetartozási ceremóniákkal és szokatlan ruhákkal. Éppen erről beszélgettünk az esküvői videósunkkal, próbáltuk együtt meghúzni a határt, hogy mi fér még bele nekünk, de teszi már egyedivé az esküvőt. Nagyon jó ötlettel állt elő, csináltassunk egyedi pólót a közös képünkkel és az esküvő dátumával a násznép minden tagjának. Ehhez pedig céget is tudott ajánlani, egyedi póló nyomtatással ő a LOLmarkt.hu-t szokta megbízni.

Párommal otthon este ki is néztük, hogy melyik képünk kerüljön majd a pólókra és a LOLmarkt.hu oldalán kiválasztottuk a hozzánk legközelebb eső üzletüket. Szerencsére minden gyakori és fontos kérdésre fent van a válasz az oldalon, így hamar rájöttünk, hogy az üzletekben csak a kis darabszámú egyedi pólók esetén tudnak segíteni, de a mi 200 fős esküvői ajándékunk már előzetes e-mailes egyeztetést kíván. Hamar hathatós segítséget kaptunk egy LOLmarkt-os szakértőtől, betűtípust is együtt választottunk, nagyon tetszett a kész terv, teljesen úgy nézett ki, amilyennek megálmodtam. Végül gyerekeknek halványkék illetve -rózsaszín színben, felnőtteknek pedig sötétkék és citrom  színekben meg is rendeltük a pólókat. Nagyon együttműködő volt a LOLmarkt az ütemezésben is, kérésünknek megfelelően előre priorizálták a rendelést, így már jóval a nagy nap előtt kézhez is tudtuk venni az elkészült pólókat, hogy ne kelljen emiatt az utolsó percben még izgulnunk és rohangálnunk.

Az oldalt böngészve kiderült, hogy rengeteg témában és különböző eseményekre kínálnak vicces feliratos pólókat, pulcsikat és szájmaszkokat. Akár Karácsonyra, Halloweenre, Valentin-napra vagy születésnapra keresünk, akár a hobbinkról, állatokról vagy család témakörben keresünk vicces pólókat, a LOLmarkt.hu-n biztosan találunk. Minket ugyan most nem érintett, de nagyon tetszett nekem a méretbiztosítás lehetősége, vagyis ha rendeléskor plussz 190 Ft-ot rászánunk, akkor az esetleges méretcsere csomagköltségét a LOLmarkt.hu viseli.

Egyedi póló

Mi annyira beleszerettünk az egyedi póló irányvonalba, hogy akkor már végig vittük az egész esküvőn és pólókat rendeltünk a legény- illetve leánybúcsúra, valamint a jegyesfotózásra is. A jegyesfotós pólót a páros póló témakörből választottuk, ahol nagyon vicces megoldásokat lehet találni, a kettévágott mondatok akkor nyernek értelmet, amikor a pár egymás mellé áll, a mi megoldásunk például a „Te vagy” női és „A mindenem” férfi póló lett. A fotósunk is imádta az ötletet, kreatívabbnál kreatívabb beállításokkal rukkolt elő, vidám fotózás volt és rengeteg szuper kép született. Én a leánybúcsúra a „Sajnálom, Uraim, de férjhez megyek” feliratú élénkrózsaszín pólót választottam, párom pedig egy zöld „Eddig is papucs voltam, de most már papírom is lesz róla” pólót vett a legénybúcsúra. Nagy sikert arattunk vele a barátaink körében mindketten.

Az esküvő fantasztikusan sikerült és a vendégeknek csináltatott ajándék póló is nagyon bejött mindenkinek, dicsérték az ötletet és többen mondták, hogy meglepően jó minőségű, finom tapintású a póló, szóval valóban hordható is. Éjfél után pedig meg is kértük a vendégeket, hogy az ingekre-blúzokra vegyék fel egy csoportkép és egy közös tánc erejéig a pólókat. Rendkívül mutatós lett az eredmény mind a fotókon, mind a videón, azóta ez a csoportkép lóg az új, közös nappalink falán.