MÖBELIX Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ

Filmesként gyakorlatilag szerelmes vagyok a szakmámba

Ha valaki filmezésre adja a fejét, az nem csak örök szerelem, de örök elhivatottság is a szakma iránt. Nem is tudnék elképzelni sem szebb, sem kreatívabb hivatást annál, mint amit most csinálok. Az, hogy megörökíthetem például egy esküvő legszemélyesebb pillanatait, amelyeket az ifjú pár később sosem fog elfelejteni, semmihez sem fogható érzés. De ugyanígy azt is szeretem, amikor hozzám hasonló, a művész világban szocializálódott emberek kapaszkodnak össze, hogy valami maradandót alkossanak. Szeretem ezeket a kreatív projekteket. És bár ezek többségét nem a pénz, hanem az alkotás szeretete mozgatja, sokszor igencsak low-budget megoldásokból kell a legjobbat kihoznunk. Márpedig egy jó filmhez a körítés, a megfelelő díszlet, a megfelelő eszközök használata elengedhetetlen. Nemsokára elmondom, én hogyan oldom meg, hogy mindez rendelkezésre álljon a számomra.

A megfelelő “körítés” nagyon fontos a filmcsináláshoz

Nemrég azonban az egyik általam követett közösségi média felületen egy művész csoportban nem várt hirdetésre lettem figyelmes. MÖBELIX Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, ez állt a hirdetésben, én pedig nem állhattam meg, hogy rákattintsak a linkre. Meg is tettem gyorsan, és nagyon megörültem annak, amit láttam. A link ugyanis az akcioleso.hu weboldára vezetett. Ez a weboldal ugyanis tartalmazta a Möbelix éppen akciós hirdetéseit, méghozzá nem is akárhogyan! A papír alapon kapható Möbelix akciós újságot töltötték fel ugyanis. Így sokkal könnyebben hozzáférhetővé tették a Möbelix akciót. Ráadásul a felhasználása is rendkívül kényelmes, hiszen gyakorlatilag otthon, a számítógép elől, a kanapén ülve végiglapozható a teljes újság. Engem nagyon meglepett, hogy ezt fogom találni a MÖBELIX Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ linken, de annál jobban örültem neki, hogy kattintottam.

Möbelix bútorok beszerzése egyszerűen és olcsón

Régóta vágyom rá ugyanis, hogy a saját filmes stúdiómat berendezzem, a Möbelix akciók pedig segíteni fognak a megfelelő bútorok jó áron történő beszerzéséhez. Mindig is nagyon szerettem a Möbelix termékeit, mert hozzáférhető áron kínálták a portékáikat. A kedvező ár ellenében pedig nem kellett lemondanom sem a minőségről, sem a dizájnról. Véleményem szerint a Möbelix árai és minősége vetekszik a többi Magyarországon elérhető bútoráruházlánc kínálatával. A MÖBELIX Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ link iránymutatását követve az akcióleső oldalon ugyanezt olvashattam a Möbelixről. A Möbelix a termékeit közvetlenül a gyártóktól szerzi be, így sokkal kedvezőbb áron tudják tovább értékesíteni azokat, és hamarabb is elérhetőek a termékeik a saját raktáraikban. Ráadásul a pénztárcabarát árképzés mellett kellemes, modern külalakkal értékesítik minden bútorukat, lakberendezési tárgyukat. Biztosan nagyon jól fognak mutatni a videóimon is, alig várom, hogy az akcióleső segítségével én is rátaláljak a nekem való kiegészítőkre, bútorokra!