Igyekszünk spórolni, de a megjelenésre adni kell

Általában mindenféle értelemben, de én “megjelenés” alatt most az internetes jelenlétet értem… A vállalkozásunk esküvői videók készítésével foglalkozik. Sokat gondolkodtunk együtt, a társammal, hogy miként lehetne fellendíteni a bizniszt (újsághirdetés, esküvőkiállítás stb.), de végül mindketten arra jutottunk: a legtöbben úgyis az internetre pötyögik be a kulcsszavakat arra vonatkozóan, hogy miféle szolgáltatást keresnek. Ott kell feltűnnünk.

A weboldal, ebben a szakmában szinte a legtöbbet jelenti, mert az arra való kattintás után döntenek úgy, hogy minket keresnek először az ügyfelek. Ott van még persze a Facebook is, de mióta utánajártunk, miként érdemes csinálni ezeket, már erre is van profi módszerünk: https://keresobenelso.hu.

Alapvetően fontos szerintem, hogy ne valamilyen sablonból készült weboldalunk legyen, mert a kicsit is szakavatott szem azt kiszúrja. Ezért bíztuk meg anno a Keresőben Elsőt. Az egyediség sokkal vonzóbb, mert látszik, hogy az ember foglalkozott vele, vagy áldozott rá, és így persze könnyebb elérni, hogy teljesen meg is feleljen az igényeknek. A Keresőben Első mindezt biztosítja számunkra, és ún. “keresőoptimalizált oldalakat” készítenek. Ráadásul záros határidőn belül, ha megbízzuk őket.

Megmondom őszintén (nem tudom, ez mit árul el rólam), engem mindig az szokott pluszban motiválni, hogy van-e az ilyen szolgáltatásokra valamilyen garancia. Valahogy mindig keresi a szemem az ilyet, mert megnyugtat, ha találok hasonló opciót. És a keresobenelso.hu-nál van olyan szolgáltatás, ahol ezt is vállalják, a visszatérítést. Innen tudtam, már az elején, hogy valódi eredmény várható tőlük.

Kisvállalkozás vagyunk, talán nem bűn, ha ilyesmit is szempontként behozunk a tervezésbe. Linképítés, weboldal készítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés ügyében tehát őket ajánlom: https://keresobenelso.hu.