Ha kell egy stabil székhely Budapest illusztris negyedében…

Az elmúlt időszak hogy is mondjam, nem kecsegtetett túl sok jóval az esküvő iparban dolgozók számára, ahogyan persze egyetlen vendéglátó ipari területnek sem ez volt a kedvenc másfél éve. Most viszont lassacskán végre újra elindul az élet és ezzel nem csak az jár, hogy a meglévő esküvői szolgáltatók magukhoz térnek, hanem azok is belevágnak, akik ez idő alatt tanulták ki az alapokat. Szóval akár azt is lehet mondani, hogy ahogy sok más területen is, úgy az esküvői szektorban is van egy kisebb cégalapítás láz. Nem csoda, hogy ezzel párhuzamban bőven van lehetőség arra, hogy ez az alapítás a lehető legegyszerűbben menjen, kezdve az első lépéstől: székhelyszolgáltatás a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ jóvoltából!

Mindegy is, hogy az esküvői szektoron belül videózásról van-e szó, ruhákról, zenéről, vagy bármi másról, az minden esetben közös lesz, hogy szükség lesz székhelyszolgáltatásra. Éppen ezért ez az első dolgok között kell, hogy szerepeljen, amiket megfejtünk, hogy hogyan is akarjuk csinálni.

Lehetséges, hogy valaki rendelkezik olyan ingatlannal, ami tökéletesen megfelel egy székhelynek. Lehet ez akár egy albérlet is, nem feltétlenül kell saját tulajdonnak lennie. Viszont azt mindig számításba kell venni ennél az esetnél, hogy az ingatlan használatért cserébe az önkormányzat felé lesznek bizonyos adóterhek, amiket meg kell fizetni.

Éppen ezért egy jó alternatívát jelenthet a székhelyszolgáltatás, vagyis az, hogyha valaki nem a saját ingatlanába, vagy általa közvetlenül bérelt ingatlanba jelenti be a cégét, hanem egy direkt erre a célre létrejött szolgáltatónál. Ezek a szolgáltatók, mint a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ is, olyan cégek, akik kimondottan székhely bérbeadással foglalkoznak – hosszú távon.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/-nál egészen pontosan Budapesten két helyen, valamint vidéken egy helyen, Újlengyelben van lehetőség a bérlésre.

A budapesti címek mindegyike gyönyörű környezetben található. Ez azért szempont, mert itt lehetőség van tárgyalók bérlésére is és mondanom sem kell, hogyha épp egy fontos ügyfél érkezik, akkor az azért jó benyomást tud kelteni, hogyha egy ilyen barátságos környezetbe érkezhet meg. Az egyik cím a második kerületben található, a Duna partjától néhány lépésre, a Bem József utcában. Nem tudom, mennyire vagytok járatosak a fővárosban, de ez igen szép környéke ennek az egyébként is csodálatos településnek.

A másik cím sincs rosszabb helyen, mert hogy az a hatodik kerületben található, a Kodály körönd közelében, a Szinyei Merse utcában. Mondanom sem kell, hogy a Hősök tere közelsége itt is elég jó hatással van arra, hogy ez egy igazán jó környéknek számítson, rengeteg gyönyörű épülettel.

De ha nem a budapesti tárgyalók, illetve székhelyek fontossága az elsődleges, hanem sokkal inkább az, hogy ne kelljen iparűzési adót fizetni, arra is van megoldás. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapatánál ugyanis arra is van lehetőség, hogy Újlengyelben, Budapesttől nem messze béreljünk székhelyet – IPA mentesen. Hogy ez kinek és pontosan miért jó, abba most egészen konkrétan nem mennék bele, de aki céget alapít és utána számol, annak ki fog adódni, hogy megéri-e ilyesmibe befektetni. A befektetés alatt azt értem, hogy érdemes-e ezért havonta többet fizetni, mint a “sima” budapesti székhelyért, vagy sem.

A budapesti székhelyek 6+1 ajándék hónapra 29 900 forint + áfába kerülnek. Ezzel párhuzamban ugyanerre az időtartamra az IPA mentes újlengyeli telephely 39 900 forint + áfa. Hogy melyik éri meg jobban, vagy épp kevésbé, azt mindenki el tudja dönteni maga. Reméljük, hogy most már minden megy tovább, ahogy a vírus előtt és nem csak nekünk, esküvői szektori dolgozóknak lesz sok megrendelésünk, de a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapatának is.