Gamer székben esküvői videót vágni is kényelmesebb

Így kezdődött a művész karrierem

Mindenem a fotózás, nagyon szeretek a kamerának ezen az úgynevezett “másik felén” állni. Bár azt sosem gondoltam volna, hogy valaha esküvői videózással fogok foglalkozni, gyerekkoromban ugyanis kifejezetten viszolyogtam a pároktól. Ha megláttam valakiket csókolózni, vagy kézen fogva sétálni az utcán, rögtön zavarba jöttem. Emlékszem, az osztálytársaimmal általános iskolában még azzal szórakoztunk, hogy ha megláttuk a boldog párokat, hangosan fújolni és röhögcsélni kezdtünk. Így utólag belegondolva valószínűleg csak lányos zavarunkat palástoltuk ezzel. Én is, ahogy cseperedtem fel, azt kellett tapasztalnom, hogy kifejezetten romantikus alkat vagyok. Először a fotózás világa fogott meg, azon belül is leginkább portrékat szerettem készíteni. Később aztán egy jóbarátom kért fel rá, hogy készítsek felvételt az esküvőjükről. Azt hiszem, talán itt kezdődött az esküvői videós karrierem.

Nem csak maga a dokumentálás, de az esküvői filmezés művészi része is izgatott. Ezért hamar rákaptam arra, hogy felvett anyagból elkezdjek néhány perces videoklipet készíteni, amely valóban örök emlék lehet később az ifjú párnak. Már az első próbálkozásom kifejezetten jól sikerült, az akkori pár nagyon elégedett volt a munkámmal, így elkezdtek ajánlani más ismerősöknek is. Kézről kézre jártam a párok között, én pedig átváltottam teljes munkaidős esküvői videósba. igen ám, azonban az esküvői videózás nem csak annyiból áll, hogy az ember felveszi az anyagot. Otthon aztán azt meg is kell vágni, ki is kell dolgozni. Ehhez pedig megfelelő eszközök is kellenek, és itt most nem elsősorban a kamerára és a videó szerkesztő szoftverre, vagy épp a PC-re gondolok. Elengedhetetlen kellék ugyanis ilyenkor egy kényelmes szék, én pedig a gamer székekre esküszöm.

Ma már gamer székben vágom az esküvői videókat

Korábban irodai széket tartottam otthon, azon ülve dolgoztam és vágtam a videókat, de valahogy sosem volt igazán kényelmes. Egy idő után elfáradtam benne, éreztem a hátam, a vállam, a karjaim – akkor is, ha időközönként néhány perces tornát is beiktattam a munkafolyamatba. Egy haverom javasolta a gamer szék vásárlást, azt mondta, nagyon megéri gamer székre váltani, így hát egyszer kipróbáltam. Jelentem, egészen más érzés gamer székben videót vágni! Talán azért lehet ez így, mert ezek a székek arra lettek kitalálva hogy valakik adott esetben akár egész nap (de a nap túlnyomó részében biztosan) ezekben a székekben nyomják a mindennapokat. Sokkal jobban tartja a hátam, a vállam, a karom, állítható az ülőtámlája, a karfája, a fejrésze… Hihetetlenül jól érzem magam benne! Mióta gamer széket vásároltam, mintha kicseréltek volna!

Igen ám, de a gamer szék árak azért jóval elszálltabbak tudnak lenni olykor, mintha sima, irodai széket vásárolna az ember, ezért nem árt figyelni, hol vásárolunk. Láttam már gamer széket harminc ezer, de háromszáz ezer forintért is… Nekem a Best Markt oldala segített abban, hogy megtaláljam az ideális, nekem való széket. Ezért ha ti is gamer szék vásárlásban töritek a fejeteket, akkor jó szívvel ajánlom figyelmetekbe az oldalt. A Best Markt internetes webáruházban a minőség nem kérdés, ezért akár már az olcsóbb árkategóriában is lehet jó minőségű, kiváló gamer székeket találni. Általában azt mondhatom, ha 20.000 ezer forintot rászán valaki egy gamer székre, már nem járhat rosszul. Ha a 20.000-50.000 Ft közötti sávban mozgó gamer szék árakat veszem, a Best Markt-on például ebben a kategóriában már magas minőségű, strapabíró székeket lehet vásárolni.

Gamer szék árak a BestMarkt-ban

Ha jobban belegondoltok, ez nem is olyan borzasztó sok a gamer szék árak tekintetében, hiszen azok igencsak el tudnak szállni olykor… És tulajdonképpen, ha ti is olyan munkát végeztek, mint én, ami majdhogynem napokra a munkaállomásotokhoz láncol, megéri belefektetni az anyagiakat. Hiszen a nap végén a tested karbantartásáról, az egészséges megőrzéséről is döntesz, amikor megfelelő széket vásárolsz! Ha pedig egy kicsit tovább tudsz nyújtózkodni gamer szék árak tekintetében, még szerencsésebb vagy. 50.000 Ft felett ugyanis egy egészen új szint nyílik, és a profibb, több féleképpen is állítható gamer székeket is meg tudod vásárolni. Ezeket sok esetben plusz tartozékokkal, kiegészítőkkel árulják, így duplán megéri a belefektetett pénz. Persze ha éppen most váltanátok gamer székre, nyugodtan válogassatok előbb az olcsóbb székek közül, a különbséget mindkét esetben igencsak érezni fogjátok.

Ráadásul a BestMarkt oldalán folyamatosak az akciók. Így az is lehet, hogy a kiválasztott székhez sokkal olcsóbban is hozzájuttok, mint amit egyébként gondolnátok, ha a gamer szék árakat számításba veszitek. Így a fennmaradó összeget egyéb hasznos tartozékra költhetitek. A gamer billentyűzetek, egerek is kifejezetten kényelmesek, és sokkal több funkciójuk van, mint egy sima, irodai használatú eszköznek. Ezért mindenkit bátorítok rá, hogy nézzen körül a BestMarkt ajánlatai között, és ne rettenjen meg a gamer szék áraktól. Biztosan meg fogjátok találni a nektek való széket! Jó keresgélést!