Fehérboros pohárból készültek az asztaldíszek a nagy napra

Én is olyan vagyok, mint a legtöbb lány, hogy már kislány korom óta az esküvőmet terveztem. Mindig is arról álmodtam, hogy olyan leszek majd, mint egy szép hercegnő a csodálatos, habos-babos ruhámban. Még egy kis naplót is készítettem arról, hogy milyen is legyen majd a nagy nap, aprólékosan kidolgozva benne, minden kis részletet.

Őszi esküvőt szerettem volna, de tudjátok azt a fajtát, amikor még szép az idő, így nem fagyunk meg, de nincs is olyan meleg, hogy pár perc után mindenkiről folyjon a víz. A levelek sokféle színben pompáznak és gyönyörködhetünk a természet szépségében. A dátumot pontosan nem választottam ki, csak annyit, hogy szeptember-október környékén legyen. Viszont a helyszínnek mindenképpen természet közelinek kell lennie. Vagy egy kis erdős részen, vagy vízparton, de a lényeg, hogy mesebeli legyen. Természetesen sok-sok virággal díszítve. Őszintén szólva nem szerettem volna nagy esküvőt, csak egy kicsi, családias légkörűt, ami meghitt és csak a szeretteink vannak velünk, hogy közösen ünnepeljünk. Azon is gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha fekete lenne a dresscode és én és a vőlegényem kivirítanánk a tömegből, mert mi lennénk az egyetlenek, akik fehéret viselnének. Mennyire jól nézne ki az esküvői videónkon! És igazam is lett..

Örülök, hogy a végén lett videónk, mert a szervezés elején eléggé bizonytalan voltam a témában. Azt gondoltam, hogy felesleges kiadás lenne, de pont a minap kaptuk meg a kész videót és hát kár lett volna kihagyni, mert fantasztikus lett! Szépen részletesen bemutat mindent, nagyon igényes lett és tényleg olyan érzés vissza nézni, mintha újra átélném a napot. Nagyon tetszik benne, hogy a helyszínt, a díszletet, a megterített asztalokat is kiemeli, mert úgy gondolom, hogy valóban mesebeli lett az egész. Ahogy megkaptuk a videót persze elküldtem a szüleinknek is, akiknek megakadt a szeme a fehér boros poharakon. Készítettem minden vendég számára fehérboros pohár segítségével egyedi asztaldíszeket, amik nagyon jól sikerültek. Természetesen ezek nem az ivásra szolgáltak, a dekoráció részei voltak, illetve minden vendég hazavihette a lagzi után. Elég sok munka megszervezni egy esküvőt, de mivel elég kreatív vagyok és szeretek kötni, horgolni, rajzolni, gyertyákat készíteni, úgy gondoltam, hogy valami apróságot készítenék mindenkinek, amiért eljönnek és velünk együtt ünnepelnek.

Anya kérdezte, hogy honnan szereztük be őket, mert tegnap mosogatás közben összetörte az egyik fehérboros poharát, és így szüksége lenne új darabokra. Elküldtem neki a Hunnia Kristály Kft webáruház honlapját, mi tőlük vásároltuk az olyan dolgokat, mint a fehérboros pohár. Elég sok mindent be tudtuk szerezni tőlük az esküvőre, mert ár-érték arányban elég korrektek és mivel az összes termék, amire szükség volt, volt raktáron is, így pár nap alatt ki is szállították őket. Többféle szállítási mód közül választhattunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Először a személyes átvételre gondoltunk, mert minden fillér számít, főleg ha esküvőről van szó, és az az opció ingyenes, viszont végül a házhoz szállítás mellett döntöttünk, mert elég sok minden került a végére a kosárba, így ez volt a legkényelmesebb. Néha a kényelmes megoldással lehet a legtöbbet spórolni – legalábbis idővel. Az akciós részlegükön is találtam kincseket, így még gazdaságosabban ki tudtuk hozni az esküvői költségeket.

Nálam a legfőbb szabály, hogy mielőtt megrendelek valamit, megnézem, hogy mások milyen véleménnyel vannak róluk. Főleg azért, mert online rendelésnél nem tudom megnézni személyesen a terméket mielőtt megvenném, így szeretem elolvasni, hogy mások elégedettek voltak e. Azt gondolom, hogy a sok pozitív értékelés jelent valamit, és ugyanígy a negatívak is. Nos, a Hunnia Kristály Kft Webáruház honlapján már a főoldalon lehet látni a korábbi vásárlók véleményét, ha egy kicsit lejjebb görgetünk. Engem a sok pozitív vélemény meg is győzött. A honlap segítségével több információt megtudhatunk a webáruházról és a termékeikről is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én igyekszem mindennek utána járni és minél több dolgot megtudni vásárlás előtt. Újdonságokat is gyakran lehet találni az oldalon, így érdemes gyakran ellátogatni, bár a választék már így is elég széles.

Na de nem is szaporítom a szót tovább, a lényeg, hogy megérte csináltatni egy esküvői videót, mert örök emlék marad, főleg, hogy még a csodás fehérboros poharak is helyet kaptak a videóban.