Extrém esküvő is lehet kényelmes, a hőszivattyú környezetbaráttá teszi

Egy esküvőn mindenre fel kell készülni, a fotósnak és videósnak pedig minden szituációban meg kell állnia a helyét. Az esküvőnek ma már bármilyen témája lehet, sokan már nem ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz. Sokan kifejezetten extrém helyszíneket és szituációkat választanak, hogy egybekeljenek. Ha valaki éjszaka az utcán akar összeházasodni, a videósnak azt is gyönyörűen kell tudnia megmutatni. Ilyenkor azonban még esély sincs arra, hogy kényelmesebbé tegyük a helyszínt.

hőszivattyú szerelés
Éjszaka az utcán is elkaphatunk egy esküvőt

A belső helyszíneket könnyedén tudjuk szabályozni, akár egy légkondival. Egy nyári napon vagy egy téli éjszakán ez egy nagyon fontos dolog, hiszen nem csak az ifjú pár kényelme a lényeg, hanem a vendégeké is. Azonban ha egy nagyszabású eseményről beszélünk, akkor ott rengeteg szemét lesz, hatalmas ökológiai lábnyomot hagy maga után. Ezért érdemes a helyszín kiválasztásakor odafigyelni arra, hogy milyen megoldásokkal biztosítják a hőszabályozást. Nagyon sokan nem tudják, de ma már létezik egy találmány, melynek a neve hőszivattyú, amely sokkal környezetbarátabb, mint a légkondi.

A hőszivattyú jelen pillanatban a legújabb technika, amellyel a fizika törvényeit kihasználva szabályozza a helyiség hőmérsékletét. A nevéből is könnyedén leszűrhető, hogy a hőszivattyú elvonja a hidegebb helyről a hőt, majd a melegebb helyen leadja, ezzel hűtve le a szobát. A fordított üzemmódban pedig a lakás fűtését is könnyedén ellátja. Mindezt teheti a levegő mozgatásával, vagy pedig víz bevezetésével, így mindenki ki tudja választani, hogy melyik fajtája működne a legjobban a házukkal, lakásukkal. Árban is nagyon változó, hogy mennyibe kerül egy hőszivattyú, de a Klíma Globál weboldalán mindenki megtalálja, hogy melyiket tudja kifizetni.

A Klíma Globál hosszú évek óta foglalkozik hűtő-fűtő berendezésekkel, melynek köszönhetően nagy szakértelemmel tudnak válaszolni az Önök kérdéseire. Weboldalukon az összes berendezésről lehet olvasni, majd válogatni a modellek közül, míg meg nem találják azt, amely Önöknek a leginkább megfelel. Utána pedig, ha Komárom-Esztergom megyében, vagy pedig Győr-Moson-Sopron megyében laknak a Klíma Globál emberei maguk mennek ki felmérni a terepet, melynek során megvizsgálják, mely fajtájú hőszivattyú lenne Önöknek a legjobb, illetve megválaszolhatják azokat a kérdéseket, amelyek még felmerülhetnek Önökben.  A kiszállás nem ingyenes, azonban ha végül sor kerül a hőszivattyú beszerelésére, akkor levonják az árból. Ez után pedig mindössze egyetlen napot vesz igénybe a szerkezet telepítése, és máris üzembe lehet helyezni.  A későbbiekben pedig a hőszivattyú szerelés sem jelent problémát, mivel a Klíma Globál csapata ezt is szívesen vállalja, csupán időpontot kell foglalni hozzájuk. Baráti jó tanács, hogy érdemes korán kihívni őket, mert a szezon időszakokban nagyon nehéz sorra kerülni, mert sokan fordulnak hozzájuk karbantartásért, mert tudják, hogy a Klíma Globál csapata mindig minőségi munkát végez, hőszivattyújuk pedig ennek köszönhetően sokáig üzemképes marad.

Csupán annak köszönhetően, hogy légkondicionáló helyett hőszivattyút használnak, nagyon nagy szívességet tesznek a Földnek és önmaguknak is. Csökken a gázfelhasználás, ami csökkenti a gázszámlát is, valamint a villanyszámla is kevesebb lesz, mivel a hőszivattyú üzemeltetése kevesebb áramot fogyaszt, mint egy légkondi. A káros anyag kibocsátása pedig szinte nincs is. Ezzel pedig mindenki jól jár.