Esküvői nehézségekből polcrendszer lett

Amikor a barátnőm esküvője volt, én nyertem meg azt a feladatot, hogy szervezzem meg a fényképezésüket, és a videós embert. Jó, hogy voltak kapcsolataim és így könnyen ment ez a feladat. De ami ezután jött, a könnyű menet az volt, hogy a fotós és a videós meglett, de a környezeti elemek nem voltak velünk az esküvő napján. Egyik nyári zápor ért minket a másik után, jobb esetben is egyhuzamban 10 pereket tudtunk fotózni, már a videós fiú is próbált olyan képeket készíteni, hogy legyen egy – egy jó fényképkocka nála is. Esős képek és szivárványos képek egymást követték, úgyhogy összességében igen különleges és szép képek készültek, természetesen nem a megszokott beállított képek lettek. A buli is maga jó hangulatban telt, sok új emberrel megismerkedtem, köztük egy olyannal, aki éppen azon a héten menedzselte le a cége raktárának polcrendszerrel való felszerelését.

Hosszas keresgélés után talált egy nagyon jó céget; http://www.rackinglog.hu/, akik profi minőségben szállították le számára a megrendelt polcrendszer. Természetesen nem volt ennyire egyszerű a dolga, hiszen több céget is megkeresett, hogy a legjobb ajánlatot szerezze be, a legjobb minőségben. Ezért utána járt a polcrendszereknek és teljesen elmerült a világukban. Ezen a remek oldalon; http://www.rackinglog.hu/ teljesen megakadt a szeme. Már a honlap szerkesztésből látszott, – elmondása szerint-, hogy nagyon profi cég. Nem hitte volna, hogy a sok rossz között rátalál egy igazán értékesre. Azt gondolta, hogy feladja és a raktárhelyiségük marad olyan, amilyen most. De végül, szerencsére a kitartásának és a cégnek új raktárrendszerük lett. De mi is volt a mente a polcrendszer megrendelésnek, tettem fel neki a kérdésem, igen érdeklődve. Ahogy azt elmondta, egyfajta elképzelése volt, hogy milyen elemekből szeretné a rendszert és az elrendezésről is volt elképzelése, hiszen arra szeretett volna törekedni, hogy nagyon legyen a tér, de jobban pakolható legyen a polcrendszer.

Ebben a cég teljesen partner volt, hiszen az árajánlat kérőt úgy állították össze, hogy egy előzetes helyszíni felmérés követően tudnak csak árajánlatot adni. Ezért egy szakember kiérkezik, felméri a raktár adottságait, azt, hogy milyen termékeket is szeretnének a polcrendszeren tárolni, majd ennek függvényében készített egy tervet az elrendezésről és az ehhez tartozó árajánlatot atekintetben küldte meg. Annyira kedvező volt az ajánlat, hogy az esküvős beszélgetőpartnerem nem is gondolkodott tovább, rögvest igent is mondott az ajánlatra. Annyira meg volt elégedve a tervekkel is, megértették egymást a felmérő szakemberrel, hiszen teljesen azt a koncepciót valósította meg papíron, amire ő is gondolt. Jó, hogy ennyire egymásra tud a két fél hangolódni, így a vásárlói elégedettség mindenképpen nagyobb lesz. A leszállítás is hamar megtörtént, hiszen nem egy nagy raktárról van szó, így az elemek hamar elkészültek. És mivel egy profi összeszerelő gárda érkezett meg, így az összeszerelés is zökkenőmentesen ment. Az is egy garanciára okot adó lépés, hogy maga a cég munkatársai szerelik össze a megrendelt polcokat, hiszen ők ismerik a termékeiket a legjobban. Így nincs lehetőség hibázásra, valamint ez a megrendelőnek is nagyon kényelmes, hiszen nem kell külön egy összeszerelő egységet megrendelni, akik éppen akkor érnek rá, amikor az összeszereletlen polcrendszer megérkezik. Ez a történet és az este is így volt kerek, hogy jó élményekkel és érdekes történettel gazdagodtam.