Egy kiegészítő, amiről mindenki megismer az esküvői videókon

Ez pedig a táska. Persze a menyasszonyt nem illik túlragyogni, de az biztos, hogy a videókon feltűnik majd ez a kiegészítő. És hogy hol találhatod meg számodra a tökéleteset: az annataska.hu web shopjában, ahol számos márka közül válogathatsz kedvedre. Természetesen nem csak esküvőre vásárolhatsz itt nagyon csinos táskát, hanem a mindennapokra is, vagy a gyermeknek iskolába, esetleg még túrázni is akad egy-két megfelelő darab. Férfiaknak ugyan így akár ügyek intézéséhez, vagy a mindennapokhoz megfelelő, nagyon elegáns módja a szükséges dolgok tárolására.

Na, de mégis mik ezek a márkák, amiket ennyire emlegettem? Amik talán a legtöbbet mondanak azok a Tamaris és az Anekke, de Olasz márkás táskákból is akad itt, illetve ha valaki a Jana vagy a Bugatti rajongója, abból sincs hiány. A kínálat szerintem bőven elég ahhoz, hogy választani lehessen, de nem olyan nagy, hogy az ember elvesszen a nagy felhozatalban. Ha jobban meggondoljuk, ezért is olyan jó az internetes vásárlás, nem kell órákat töltenünk a képernyő előtt, hanem pár perc alatt kiválasztjuk az általunk megkívánt táskát/pénztárcát vagy akármi mást, amire szükségünk lehet. Ezzel szemben ugye, ha hagyományosan vásárolunk, nem csak a felhozatallal kell foglalkoznunk, hanem esetleg minden mással is, ami a közelben van (mármint más bolttal vagy termékkel).

Itt a fizetés nagyon egyszerű, sőt, azt választhatod amelyik neked a legkényelmesebb árbeli különbség nélkül. A szállítás, ami egy termék esetében 1-3 nap, többnél pedig 1-5 nap, 1000 forint és kérheted házhoz GLS-sel vagy pic pack pontra, ahogy neked jobb. Fizethetsz előre utalással vagy utánvéttel, és ez utóbbi esetében nincs szükség kezelési költség fizetésre. Ha nem vagy elégedett a rendelt termékkel, 14 napon belül visszaküldheted, ami egy ilyen táska esetében bőven megéri, még úgy is, ha neked kell állni a visszaküldés árát.

Persze nem ez a cél, és én már három táskát rendeltem innen, egy válltáskát egy színházi táskát (ezeket magamnak) és egy hátitáskát a férjemnek, és mindegyik minden gond nélkül megérkezett a megadott időintervallumon belül. Ó, és ha esetleg a kedves olvasó is olyan táska matyi mint én, akkor a hírlevélre mindenképp érdemes feliratkoznia. Nem csak a legújabb információkat kaphatja így meg, de kedvezményekben is részesülhet és akciókról is egyből hírt kaphat. Sőt már az első vásárlás alkalmával használhatja a hírlevél által kínált akciót.

Szóval, ha nektek is megtetszik az annataska.hu webáruháza, bátran húzzatok hasznot ezekből az akciókból 😉