Egy esküvőn döntöttem el: új fürdőszobát akarok!

Egészen kicsi korom óta érdekel a fotózás és a videózás világa. Mivel a szüleim nem szeretik a művészeteket, vagy legalábbis úgy gondolják, hogy ez jobb, ha megmarad hobbi szinten, ezért kénytelen voltam, más szakmát választani és a videózás mellé, egy másik polgári szakmát választani. Egyébként, a kreatív munkavégzés nem maradt el, ugyanis egy ügynökségnél dolgozom, marketing vezetőként, amit nagyon szeretek, de szívemből nem sikerült kiűzni a fotózást és a videózást. El is végeztem egy OKJ-s képzést, és ha úgy adódik, esküvőkre járok videózni.

Már kora reggel indul a munka

Az menyasszony kívánságára általában már a készülődés szakaszában ott szoktam lenni, így nagyon sok különböző szállodában megfordultam már. Az egyik ilyen alkalommal, egy 5 csillagos lakosztályban filmeztem. Gyönyörű volt és csak maga a fürdő akkora volt, mint a fél lakásom. Mivel már egy jó ideje fontolgatom a felújítást, ezért elhatároztam, hogy ha az áruházban a fürdőszoba bútor akciós lesz, akkor azt egy jelnek veszem és ideje lesz belekezdeni a felújításba. Nos, a fürdőszoba bútor akciós volt, így bele is kezdtem az ötletgyűjtésbe.

Ahonnan az egész elgondolás indult, az a furdoszobaotletek.hu oldal volt, teljesen véletlenül találtam rá, de nagyon jó tippek és hasznos infók vannak rajta, azok számára, akik fürdőszobát akar átalakítani vagy csak berendezési tippeket. Ma már hatalmas a kínálat, mindenféle színű formájú és kialakítású fürdőszoba bútort lehet kapni akár itthon is, de sokan vannak, akik kilátogatnak a szomszédos országokba.

Régi vagy új?

Viszont vannak olyanok is, akik a használt, még teljesen jó állapotú bútorokat választják. Ezt nagyjából úgy tudom elképzelni, mint az angol használt ruha boltokat. Ott is teljesen jó állapotúak a ruhák, de ugye lehet, hogy használtak már. Nyílván mindenkinek a maga döntése, hogy melyiket választja, de nem szabad elfelejteni, hogy hiába tetszik meg egy-egy darab, figyelembe kell venni a fürdőszoba kialakítását és méretét. Elsősorban érdemes figyelembe venni a lakás stílusát, ha nem szeretnénk káoszt. Tehát javasolt a fürdőszoba stílusát, akár a bútorok, akár a színek tekintetében a lakás stílusához igazítani.  Manapság egyre több extrém fürdőszoba trenddel találkozhatunk, de ne felejtsük el, hogy ezt a helyiséget nem fogjuk fél évente átrendezni, a divat pedig mindig változik, ezért érdemesebb egy időt állóbb stílust kialakítani.  

A méret itt most tényleg számít!

Az én fürdőszobám, nem olyan picike, hogy megfordulni se lehessen, de azért bulit sem fogok benne rendezni. Mivel rengeteg a pipere cuccom, így a praktikus helykihasználás nagyon fontos volt a számomra. Olyan mosdókagylót választottam, amibe be van szerelve az alsó és felsőszekrény is. A másik fürdőszoba szekrény, amit még vettem abba pedig a szennyestartó volt beszerelve. Ennek kifejezetten örültem, mert a szennyes kosár elhelyezése mindig is kardinális kérdés volt a számomra. Így most két legyet ütöttem egy csapásra és lett egy nagyon klassz fürdőszoba szekrényem és szennyestartóm is.