Egy esküvői vendég hatására kezdtem bele a chilitermesztésbe

Esküvői videósként sok érdekes emberrel szoktam találkozni a munkáim során. Nagyon szeretem a foglalkozásom, hiszen a legtöbb embernek az esküvője élete egyik legfontosabb napja. Lényeges, hogy milyen felvétel készül róla, ugyanis ahogy telnek az évek, ez lesz az egyetlen formája az emlékek megőrzésének. Ezért fontos, hogy precíz esküvői fotóst és videóst válasszunk a nagy napra. Én mindig a menyasszony és a vőlegény igényeihez igazodom, hiszen ők a megrendelőim. Persze vannak dolgok, amiket megvan, hogyan csinálok, az nem tárgyalás kérdése, de ezt előre megbeszélem mindig az ifjú párral, így senkit nem érnek meglepetések. Mint korábban említettem, nagyon szeretem azt, hogy a munkám során sok – sok érdekes emberrel találkozhatok. Hiszen gyakran járok videózni nagy létszámú esküvőkre, így elkerülhetetlen, hogy megismerjek egy – két embert.

Az egyik ilyen alkalommal történt, hogy szóba elegyedtem egy vendéggel, akiről kiderült, hogy otthon chilipaprikát termeszt. Én erre fel is kaptam a fejem, mert én is szeretném ezt elkezdeni, de nem tudtam, honnan kellene jó minőségű vetőmagot vásárolni. A vendég rá is vágta, hogy mi sem egyszerűbb ennél, a gazdabolt.hu – ról kell rendelni, abban az áruházban még sosem csalódott. Mivel felkeltette az érdeklődésem, kértem, hogy meséljen kicsit nekem erről a boltról.

Elmondta, hogy a gazdabolt.hu egy olyan webshop, ahol mindent megtalálhatok, ami kertészkedéssel kapcsolatos. A magok rendelése is nagyon egyszerű, ezért ő a korábbiakhoz képest már azt is csak online intézi. Nincs több sorban állás, nincs tolakodás, nincs stressz. Mivel nagyon tetszett nekem ez az egész, elhatároztam, hogy ahogy hazaérek az esküvőről, én magam is ellátogatok erre a weboldalra. Viszonylag hamar meg is találtam, amit kerestem, még pedig a chilipaprika magját. Azt írták az oldalon, hogy ez a világ legerősebb paprikája, így nem is kerestem tovább. 1250 forintba került, amit egyáltalán nem találtam soknak tekintve, hogy az ember milyen különlegességet próbálhat ki. Ahogy lejjebb görgetünk, elolvashatjuk a termék részletes leírását, így nem érhet bennünket meglepetés. Ami nekem nagyon tetszett, az az értékelési lehetőség volt, ahol a vásárlók írhatják le az őszinte véleményüket egy – egy termékről. Bíztam benne, hogy van már értékelés a paprikáról, de még nem volt. Eldöntöttem, hogy ha én kipróbálom, fogok írni bizony, hogy ezzel segítsem másokat a döntésben.

Ha bármi kérdésünk lenne, a rendelkezésünkre áll egy élő chat, ahol feltehetjük a kérdésünket, és a gazdabolt.hu valamelyik munkatársa azonnal, legalább is a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fog. Nekem a magok rendelésével kapcsolatban merült fel egy két – dolog, ami nem volt teljesen tiszta, viszont a választ nem találtam meg az oldalon, így hát igénybe vettem az élő chat lehetőségét. Jól is tettem, hiszen tényleg nagyon rövid időn belül válaszoltak. Ezután már le is tudtam adni a rendelésem, de mielőtt elhagytam volna az oldalt, rákattintottam a gazdabolt.hu-n belül a Cikkek – hírek lapfülre. Itt érdekes cikkeket lehet olvasni mindenről, ami kertészkedéssel kapcsolatos. Nagyon örültem neki, hogy az esküvői vendégnek köszönhetően rátaláltam a gazdabolt.hu-ra, hiszen a magok rendelése így már nekem is gyerekjátékká vált. El is döntöttem, hogy ha a chilipaprika beválik, akkor kísérletezni fogok más növényekkel is, természetesen azokat is csak a gazdabolt.hu-ról fogom megrendelni. Szerencsére minden nagyon jól alakult, követtem a magok tasakján található leírást, és úgy nőttek a kis palánták, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.