Domain regisztráció egyszerűen

Szinte hihetetlen, de én vagyok az az ufó, akinek hosszú ideig nem volt weboldala. Valahogy az esküvői videózás világában a kapcsolatok és a referenciák számítottak többet. De eljött az a pillanat, amikor egyszerűen weboldal nélkül már nem tekintenek rád komoly vállalkozóként. Ezért kerestem a neten egy céget, aki foglalkozik domain név regisztrációval, így bukkantam a rackforest.com/-ra.

Ami még feltűnt a weboldalukon az, hogy a domain név pár perc alatt regisztrálható, és akár a tulajdonosváltás, vagy pedig a technikai kapcsolattartó váltása esetén is segítséget tudnak nyújtani. Nekem külön érdekesség volt, hogy a különböző országokhoz köthető domain nevek regisztrációs díjai jelentősen el tudnak térni egymástól. Biztos voltam hát benne, hogy náluk fogok új domaint regisztráltatni, de ezelőtt még utána akartam nézni kicsit a szolgáltatónak.

A rackforest.com/ több szerverteremmel is rendelkezik Budapest területén, és már 2014 óta sikeresen fennáll, több mint 500 szerverrel és 800 ügyféllel. Mindig kiemelkedő minőségre lehet tőlük számolni, hiszen náluk előnyt élvez az ügyfélközpontú gondolkozás. Kiváló szakembereik gondoskodnak arról, hogy az ügyfelek a számukra legideálisabb szolgáltatáscsomaghoz juthassanak hozzá jöhessen. Foglalkoznak ugyanis többek között szoftver bérléssel, szerver értékesítéssel, illetve webmester szolgáltatással is.

Nekem is nagyon jól jött, hogy nem csak a domain név regisztrációnál állt meg a rackforest.com/ munkatársa, hanem mélységében megismerte a kérésem és ajánlotta a hibrid felhő szolgáltatásukat is. A hibrid felhő szolgáltatás ugyanis megoldást nyújthat a változó erőforrás igényekre. Ez még a jövőre nézve észben tartom.

Gyors és hatékony ügyintézés után én is maximálisan elégedetten távoztam a rackforest.com/-tól.