Csőtörés esküvő előtt? De jó, hogy nem ezt örökítették meg…

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én időnként képes vagyok bevonzani nagy hülyeségeket. Ha valami nagyon jó dolog történik, akkor bizony előfordul, hogy ezt ellenpontozva történik valami teljesen más is, ami kevésbé jó. A hétvégén volt az esküvőm és már most ott tartok, hogy visszanézem a képeket és a videókat. Csodálatosak és annyira örülök neki, hogy ezek a pillanatok ilyen formában is örökre velünk maradhatnak, nem csak a fejünkben. Annak meg aztán pláne örülök, hogy ezeket az élményeket örökítette meg az esküvői videósunk és nem pedig a megelőző napot…

Tudjátok, mindig akkor üt be a krach, amikor a legkevésbé számítanál rá. Hát, nálunk konkrétan az esküvőt megelőző este csőtörés volt. Haha, de még milyen! Úszott az egész fürdőszoba, minden szétázott. Nem tudjuk mi történt, de reggel erre keltünk, úgyhogy azonnal felcsaptuk az internetet, hogy ki az, aki vállalja az SOS kiszállást is, mert ez egyértelműen nem várhatott. Hamar találtunk is egy olyan szolgáltatót, aki a következő szlogennel már eleve megvett minket:

Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával” .

Ők azok a víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkozó szakik, akik 0-24 órában várják, hogy mikor segíthetnek a “bajbajutottakon” és azt is vállalják, hogy akár egy órán belül a helyszínre érnek és orvosolják a problémát. Ez persze azért erősen függ a forgalomtól illetve a helyszíntől, mert hogy egész Pest megyében vállalják a kiszállást, és nyilván nem mindegy, hogy melyik csücskéből melyik csücskébe kell menni a térképnek. Szerencsére mi, a gyömrői címünkkel viszonylag központi helyen vagyunk – ha a megye egészét tekintjük. Ennek megfelelően felhívtuk a honlapon (vizgazfutesszerelo24.hu) található telefonszámot, ahol egy nagyon segítőkész kollégával tudtunk beszélni, aki egy gyors helyzetfelmérést követően már küldte is hozzánk a megfelelő szakembert.

Mondanom sem kell, nem hogy egy órán belül, de fél órán belül a ház előtt volt a szerelő és hozott magával minden szükséges felszerelést. Sajnos, mint afféle csőtörést, ezt sem sikerült megúszni anélkül, hogy megbontsuk a burkolatot, de legalább nem kellett akkora területen, amekkorára nem lett volna elég csempe még a garázsban. Persze nem történt semmi különös, egyszerűen elöregedett az anyag és ezért engedni kezdett az egyik cső. Nagyjából 2-2,5 óra alatt nagyon szépen helyre tette a problémát az úr. Amiben tudtunk, igyekeztünk a segítségére lenni, de nyilván itt most nem mi voltunk a kompetens szakmai segítség, inkább csak az aggódva támogató hazai szurkolók.

Őszintén szólva senkinek sem kívánok ilyen élményt, mert borzasztó megélni azt a tehetetlenséget, hogy az otthonod, amiért annyit dolgoztál és küzdöttél egy pillanat alatt úgy tud – kis túlzással – romba dőlni, hogy semmit nem tudsz ellene tenni. Ez a fajta tehetetlenség borzasztó érzés, hogy csak várod, hogy kiérjen valaki, aki valószínűleg tud segíteni, de te magad nem tehetsz már túl sokat azon kívül, hogy elzárod a vizet a házban.

Abból a szempontból viszont egyértelműen a legjobbat választottuk a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberének személyében, hogy ki az a valaki, akit egy ilyen szituációban szeretnénk a segítőnknek tudni. Amennyire feszkósan és kényelmetlenül indult az a nap, annyira gyorsan sikerül orvosolni a problémát és rövidre zárni egy olyan szituációt, ami sokkal rosszabb kimenetelt is magával hozhatott volna. Ennyit jelent az, ha az ember annyira szerencsés, hogy egyből a megfelelő szakértelembe tenyerel bele úgymond, és nem nyúl félre…

Szóval összességében egész hamar túl voltunk ezen a mizérián, de azért mégis örülök neki, hogy a következő nap örömei kerültek megörökítésre és nem pedig ezek a pillanatok, főleg az első percek, amikor szembesültünk vele, hogy hogy néz ki a fürdőszoba. Köszönjük szépen a vizgazfutesszerelo24.hu csapatának, hogy villámgyorsan a segítségünkre siettek és megmentették a napot!