Bevetés előtt érdemes átesni egy laptop tisztításon

Álomszakmával rendelkezem: esküvői filmes vagyok

Szerencsés vagyok, mert gyerekkori álmomat válthattam valóra: esküvői filmeket készítek. Imádom a munkám, és minden nap hálát adok a sorsnak, hogy megadott nekem, hogy valóra válhattam az álmaimat. Fotósként indult a karrierem, és hiszitek vagy sem, az első képeimet még egy nagyon kezdő, néhány pixeles mobiltelefonnal lőttem, valamikor a kétezres évek közepén. Édesapám látta meg a képeimben a fantáziát, így pár évvel később a születésnapomra megleptek egy kicsi, Fujitsu tükörreflexes géppel. Onnantól nem volt megállás a fotózásban, mindenhová vittem magammal a kis gépezetemet.

Később aztán fotós suliba is beiratkoztam, majd jártam egy évet a MOME-ra is – bár be kell vallanom, nem teljesen ez volt az én világom. mindeközben azonban folyamatosan fotóztam, és olyan kapcsolatokra tettem szert, amivel kevesen büszkélkedhetnek. Folyamatosan asszisztáltam például egy profi fotós mellett, ő vezetett be az esküvői fotózás és filmezés világába. Ma már magam készítem a videóimat, és saját projekteken dolgozom, szerencsére szép számmal akad megrendelés. Bedolgoztam magam a szakmába.

Laptop tisztítást csakis a PC Mentornál csináltatok

Amire viszont mindig figyelek, hogy a fényképezőgépemen kívül a laptopomat is megfelelően karban tartsam. Éppen ezért évente viszem az eszközt laptop tisztításra a PC Mentor csapatához, akiknek a szakértelmében maximálisan megbízom. Az életem is rájuk bíznám! (Na jó, azért ennyire ne essünk túlzásokba.) Hiába ugyanis a csúcsszuper fényképezőgép, ha a videó demót vagy az elkészült, nyers képeket nem tudjuk a helyszínen kiválogatni a megrendelővel, és megbeszélni a további munkafolyamatokat, mert, teszem azt, nekem közben lehalt a gépem. Ezért nagyon fontosnak tartom a rendszeres laptop karbantartást, amibe a laptop tisztítás is ugyanúgy beletartozik.

laptop tisztítás
Ugye, megéri rendszeresen karban tartani az eszközeinket?

Azt mondják, a laptopokat elég kétévente tisztítani, de mivel én eléggé igénybe veszem a sajátomat, én évente azért el szoktam vinni egy kis felfrissítésre. A kezdetektől fogva a PC Mentorhoz járok, egy ismerősöm ajánlotta őket, és egyáltalán nem bántam meg a döntésem. Nagyon megbízható csapat, bármilyen problémát képesek megoldani. Egyszer még a halálból is visszahozták az alaplapi problémával küzdő gépemet – én onnantól kezdve teljes bizalommal fordulok hozzájuk! Ráadásul a folyamat maga sem túl hosszú, a normál laptop tisztítás rendszerint 1-3 munkanap alatt meg van. De ha ne adj’ isten egy munka miatt sürgősen szükségem lenne az eszközre, akár 3 órán belül is el tudják végezni a tisztítást, ha munkaidőben, időben viszem be hozzájuk a készüléket.

És a végére egy jó sztori….

A PC Mentor csapatával olyannyira elégedett vagyok, hogy az ismerőseim körében is szoktam ajánlani a srácokat. Nemrég egy haverom hívott fel kétségbe esve, hogy elromlott a PC-je, és itt vége lesz a világnak… A haver nagy játékos, egész nap a számítógépes játékokat nyűvi, nem csoda, hogy ki van tőle a laptopja… Neki is a PC Mentort ajánlottam, ők ugyanis gamer eszközökre is vállalnak laptop tisztítást – kis felárral ugyan, de nagyon precízen dolgoznak. Az ismerősöm is nagyon elégedett volt, nem győzött hálálkodni érte… Ugye, megéri rendszeresen karban tartani az eszközeinket?