Az esküvőre a legjobb formádat kell hozni, de nem csak a smink segíthet

Barátnőm, Andi sokat idegeskedett a pár napja megtartott esküvője előtt. Csak a videóst például hónapokig kereste hozzá, mindenképp szerette volna, ha a nagy esemény méltó módon kerül megörökítésre.

A dolog azért volt olyan nehéz, mert nagyon egyedi elképzelései voltak arról, hogy mit és hogyan kellene felvenni, de egy idegennel tapasztalatai szerint ezt elég nehéz leegyeztetni.

Végül egy volt csoporttársát kérte fel a feladatra, akivel még egy egy éves fotós képzést csináltak meg együtt. Miki, a volt csoporttárs végül tökéletes választásnak bizonyult, mert pontosan értette, hogy Andi mit szeretne, és meg is tudta valósítani. Az esküvő előtt azonban számos más szervezési nehézség is volt, és Andi mindenre kiterjedő maximalizmusa sem könnyítette meg a dolgokat. Ez a maximalizmus ráadásul nála nem csupán a kellékekre, a zenére, a ruhára, a menüre terjedt ki, hanem a saját testére is.

Komoly fogyókúrázást csinált például, ami elég sikeres is lett, azonban az apró szarkalábait és a szem alatti karikáit fogalma sem volt, hogy hogyan tüntetesse el.

Sok mindennel próbálkozott, járt különféle arcmasszázsokra, jéggel kezelte a szemét reggelente, és esténként uborkát tett rá. Emellett rengeteg olyan internetes fórumot, online magazint átböngészett, ahol szemránckrémek tesztje volt olvasható, és vagy több tucat krémet ki is próbált, de igazán látványos változást semmi sem hozott.

Ekkor azonban szerencsére megérkezett a felmentőhadsereg. Az egyik unokatestvére, Nóri ajánlott neki egy különleges, online is rendelhető, olasz szérumot, melynek a neve Laumar InstanTENSE Plus. Miután Nóri átküldte a linket Andinak, ő átolvasta a honlapon a szemránckrémek tesztje kapcsán írottakat, majd gyorsan meg is rendelte a terméket. A honlapon egyébként, ahol ráadásul némi kedvezménnyel lehet még most is hozzájutni a szérumhoz, nagyon sok hasznos információ olvasható, a szemránckrémek összehasonlítása pedig tárgyilagos.

A terméket egyébként az ország területén belül bárhová ingyenesen szállítják ki, sőt, nagyon gyorsak is, ugyanis a megrendelést követő munkanapon a krém már a kezünkben is lehet. Andi például csütörtökön rendelte meg, s pénteken este már a kipróbáláson volt a sor, aminek nagyon örült, hisz ekkor már csak egy hónap volt hátra a nagy napig. A kipróbáláskor ott voltam én is, s bátran állíthatom, hogy aznap este Andinak meg is szűnt minden aggodalma.

Pontosan ahogyan az oldalon írják, körülbelül három-öt perc elteltével már látható volt a hatás, méghozzá nem is kicsit. Andi harmincnégy éves volt, de a szérum használata után inkább huszonnégynek nézett ki. Ő is alig akart hinni a szemének, pedig a weboldalon videók is vannak, gyorsított felvételben nézhetjük meg, hogy röpke percek leforgása alatt mit művel ez a szer a duzzadt táskákkal vagy a lila karikákkal és a többé vagy kevésbé állandósult mimikai ráncokkal.

Persze a videókról a szkeptikusok adott esetben akár azt is gondolhatnák, hogy nem igaziak. Azonban a weboldalon ismertetett jelentés, mely az InstanTENSE Plus hosszútávú klinikai tesztelésének eredményeit tartalmazza, szintén beszédes.

Tudjuk, a szemránckrémek tesztje akkor megbízható igazán, ha független, s a Laumar termékét a független Bio Basic Europe kutatóintézet vizsgálta a Paviai Tudományegyetemmel együttműködve. Amellett, hogy a szérum okuláris toleranciája kitűnő, a ráncok és a szem alatti duzzanatok, táskák láthatóságát már öt perccel a felvitelt követően 40, illetve 65%-kal csökkenti.

szemránckrémek tesztje

Tehát a videókon látható drasztikus változások egyáltalán nem valótlanok, és a vásárlói visszajelzések mentén más termékekkel összehasonlítva a Laumar InstanTENSE Plus-t szintén az derül ki, hogy a szérum kiemelkedően jól teljesít.

A honlap egyik cikke például a Jeunesse Instantly Ageless, a Remescar és az InstanTENSE Plus arckrémeket hasonlítja össze, s itt a vásárlói értékelések mellett a listázott összetevőket is érdemes szemügyre venni mindhárom termék esetében. Látható ugyanis, hogy a Laumar szérumánál van feltüntetve a legtöbb növényi kivonat, s a fő hatóanyagok listája is hosszabb, mint az első két termék esetében.

A speciális peptidek és szilikátok mellett az InstanTENSE Plus tartalmaz fehér liliom kivonatot, illetve muira puama és még brazil ginzeng kivonatot is, e koncentrátum pedig tovább növeli a szérum bőrápoló, bőrfeszesítő hatékonyságát, és a keringés serkentése által csökkenti a szem alatt létrejövő duzzanatokat, táskákat, karikákat.

Nem csoda tehát, hogy a húsz önkéntes bevonásával elvégzett klinikai vizsgálat nem csupán az azonnali, de a tartós eredmények terén is pozitív kimenetelről számolt be. A résztvevőknél a mérések szerint a szem alatti táskák 5%-kal és a szemráncok 4%-kal csökkentek az 56 napon át tartó teszt ideje alatt.

Akár esküvőre készülsz tehát, akár randira, veszítenivalód biztos nincs, ha adsz egy esélyt a Laumar szérumának, hiszen amennyiben nem válik be a termék, a harminc napos pénzvisszafizetési garanciát még mindig igénybe veheted.