Az esküvőnkön már tudtuk, hogy honnan rendeljük a babaholmit

Épp ma néztük vissza az esküvői videónkat. Csodás emlék, és nem is volt túlságosan régen, alig egy éve. Már nagy pocakkal álltam az oltár elé, így már a babavárással kapcsolatban is rengeteg tanácsot, segítséget kaptam akkoriban.
Ekkor küldték át nekem a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linket is az egyik beszélgetés során. Többen is javasolták, hogy a Lord Shopból rendeljem a babaholmikat, ha nem akarok túl sokat költeni.

Akkoriban még félszegen fogadtam el bármilyen tanácsot, hiszen nem volt még tapasztalatom, viszont a Lord Shoppal kapcsolatos dolgokat egyáltalán nem bántam meg.
A Lord Shop egy kiváló online bababolt, ahol széles kínálattal várják a látogatókat. A kedvencem, hogy az internetnek hála ki sem kell mozdulnom a lakásból ahhoz, hogy megrendeljem a mindennapokhoz szükséges termékeket. A pelenka mellett innen vásárolom a popsikrémet, törlőkendőt is, de újabban már számos babaápolási holmi és babaruha is innen érkezett.

Számtalan termék van, amit máshol nem találtam meg, de itt elérhető. Legutóbb például pelenkázó alátétet kerestem, amit egyszerűen a környékbeli boltokban nem lehet mifelénk kapni. Ez roppant kellemetlen, ugyanis sokszor lenne rá szükség, de messzebbre utazni csak azért, hogy megvásároljam, nem gazdaságos, és kivitelezni is nehéz. Természetesen a Lord Shopban még ez is van! Pillanatok alatt megrendeltem a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linkről. A minőség mellett az ára is kedvező volt.

A Lord Shop esetében fontos kiemelni, hogy rengeteg márka elérhető, és mindenki megtalálja a magának való csoportot, akkor is, hogyha szűkösebb vagy megtömött pénztárcából kell gazdálkodni. Minden termék minősége megfelelő, sőt, prémium kategóriájúak is akadnak szép számmal. Mi például a pelenkát az első perctől fogva innen rendeljük, ugyanis az kiemelten fontos volt számunkra, hogy az elérhető legjobb minőséget adjuk a gyermekünknek, de azért mi sem havi milliókból gazdálkodunk. A Lord Shop oldalán a prémium kategóriás pelenkák is olyan kedvező áron vannak, mintha egy szupermarketben akciós pelenkát vennénk. A különbség az, hogy itt nem kell akció a kedvező árhoz.
Minden méretben és fazonban bő a választék, így legyen a gyermekünk akármilyen súlyban és korban, amíg pelenka kell neki, itt meg fogjuk találni a neki valót.

Sok babaruhát is innen szerzünk be. Mivel ezeket gyakran kell cserélni, így nem árt, hogyha többet is be tud az ember tárazni belőle ugyanakkora összegért cserébe. A lordshop.hu bababoltja mindezt lehetővé teszi, és nem is megy az alacsony ár a minőség rovására.

Bármit is rendelünk, mindig kiváló minőségben, sértetlenül érkezik. Ennek hatására szép lassan áttérünk már arra, hogy még a saját tisztálkodási termékeinket is innen vásároljuk meg. Borotva, tusfürdő, kozmetikumok, sőt, már a vitaminok is bekerültek a kosárba a legutóbbi rendeléskor!

Nagyon kényelmes ez a vásárlási mód, rengeteg időt spórolok. Ez főleg a szülést követő időszakban volt nélkülözhetetlen, de bevallom, azóta sem vetem meg, hogy nem kell boltba mászkálnom egy kisgyermekkel a hónom alatt.

Rendelni könnyű, nagyon jól kezelhető a felület. Én már regisztráltam is az oldalra, ami könnyít a helyzetemen, hiszen elmenti a rendeléshez szükséges adatokat, így nem kell minden alkalommal újra beírni. A rendelés feldolgozását követően 2 munkanapon belül megkapjuk a csomagot. Imádom, semmire nem cserélném el! Nagyon örülök, hogy az esküvőn várandós voltam már, mert így a násznép által olyan tanácshoz jutottam, mely az időmnek, pénztárcámnak egyaránt jót tett.