Álmaim motorja egy esküvői fotózáson

Már lassan három éve dolgozom hivatalos esküvői fotósként és videósként, és a múltkor egy barátom ceremóniáján dolgoztam. Éppen túl voltunk a lényegen, és szusszantam egyet a násznép fotózkodása után, amikor megláttam álmaim Moto Morini X-Cape 650-es motorját gyönyörű új abroncsokkal.

A tulajdonosával szóba is elegyedtem, és ő mondta, hogy most vette a gumikat hozzá a motortire.hu oldaláról. A Motortire egy nagyon megbízható cég, akik hatalmas motorabroncs kínálattal rendelkeznek. Az általuk forgalmazott márkák között megtalálható például a Pirelli, Continental, Mitas, Heidenau, a Dunlop vagy a Michelin.

Ha a márka fontos számodra, akkor tudsz aszerint is keresni, de talán még jobb, ha a motorgumi kereső résznél megadod a konkrét adatait a motorodhoz illő abroncsnak. Ha pedig tanácstalan vagy, pontosan milyen gumi kell a te járművedhez, akkor nyugodtan fel is keresheted őket, személyesen az üzletben is tudnak segíteni, mivel egyébként műhelyként is üzemel a bolt. Így ha éppen az abroncsok felszerelésével kapcsolatban szorulsz kisegítésre, akkor természetesen ezzel is keresheted őket. A motortire.hu honlapon utána is lehet nézni, hogyan is működik ez, valamint időpontot is tudsz rögtön foglalni.

Le is csekkoltam tehát a weboldalt, ahol tényleg elképesztő, mennyi féle termék van. Típus szerint is tudsz keresni, a fontos csak az, hogy minden esetben nézd meg, megegyeznek-e a paraméterek a te motorod gumijával.

Még ugyan nincs motorom, de régóta tervezem, hogy veszek egyet, és akkor ha új abroncsra lesz szükségem, biztosan a Motortire oldalára megyek fel, amit a motortire.hu linken lehet elérni.