A közös esküvői filmezős munka

Nővérem barátnője régóta készít hobbi szinten fotókat. Az elmúlt években több fotós kurzust is elvégzett, és nagyon magas szintre emelte a fotós képességeit. Emellett elkezdett videózni is, megtanulta a különböző vágóprogramok használatát, a népszerű kamera mozdulatokat és a speciális fény beállításokat. Engem is érdekelt ez a hobbi, és sokat beszélgettem vele róla és a szabadidőmben én is csináltam amatőr felvételeket. 

Egyik nap felkeresett, hogy van egy munkája egy vidéki esküvőn, ahol elég jól megfizetnék, de nincs autója, hogy lemenjen. Természetesen segítettem neki, pont ráértem. Leutaztunk az esküvő helyszínére, közben jól elbeszélgettünk a videókészítés csínjáról-bínjáról. Az eseményt egy nagyon puccosra díszített kastélyba szervezték, a falakon fehér díszek lógtak, és mindent beborított az édeskés virágillat. Tökéletes helyszín volt a tökéletes esküvői felvételek elkészítésére. Segédkeztem a fények beállításában, és a pakolászásban is. 

A menyasszony gyönyörű nő volt, valahogy mindig magára vonzotta a kamera lencséjét, ezért mikor volt egy pár pillanata egyedül, gyorsan kikérdeztük mi a titka. Elmondta,hogy a táplálkozáson múlik minden, és adott egy kis szórólapot, amin ez állt: “A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online”. Ebben az üzletben óriási kínálat várja az egészséges életmód kedvelőit. Alapanyagok, készételek, étrendkiegészítők és sok egyéb finomság várja a vásárlókat. Nem csak webshopjuk van, hanem fizikai üzletük is, ahol mindenki kedvére válogathat a jobbnál jobb termékek közül. 

Aki a fizikai vásárlás híve, annak mindenképp érdemes ellátogatni hozzájuk, mert kedvesek az alkalmazottak és egyszerűen jó körbenézni az üzletben. Aki beéri online vásárlással az se fog csalódni. A webshop nagyon kényelmesen van kialakítva, könnyű tájékozódni benne, és gyorsan működik. 

A menüsorban kattintgatva először a kezdőoldalt érjük el. Mellette találhatók a kiemelt márkák. Ezek a vásárlók preferenciái alapján lettek összeválogatva, és kiváló minőségű cuccokat találunk ha itt böngészgetünk. 

A következő menüpont a reform élelmiszereket rejti magában. Ebben a kategóriában találunk alapporokat, tésztákat, fűszereket, valamint paleo, vegán és gluténmentes termékeket is. Alapporok közül erősen ajánlom például a magyaros krémes paprikás szószt, ami finom, egészséges és laktató is. Az egyik kommentelő például – aki maximális 5 csillagos értékelést adott a terméknek – azt ajánlotta, hogy paprikás nokedlit készítsünk belőle. 

A reform élelmiszerek mellett az étrend-kiegészítőket találjuk. Itt vannak vitaminok, valamint vas és omega-3 zsírsav is. Emellett étrend-kiegészítőket válogathatunk funkció szerint is. Ha a fogyás a célunk, ahhoz rendelhetünk különböző porokat és tablettákat. Ugyanígy vannak termékek lúgosításhoz, allergia és stressz ellen, valamint testépítéshez is a teljesség igénye nélkül. Ezek mind megbízható forrásból származó minőségi produktumok, ezért mindenki nyugodtan fogyaszthatja őket. Nem kell félni attól, hogy valami rosszat viszünk a szervezetünkbe. 

A következő menüpontban a drogéria termékeket találjuk. Ilyenből is van bőven az oldalon. Itt is funkció szerinti kategóriákra vannak bontva a dolgok, vehetünk drogéria terméket arcápoláshoz, testápoláshoz, kéz-, láb-, hajápoláshoz és egészségápoláshoz is. Emellett vannak itt öko háztartás termékek is. Ebben az utolsó kategóriában mosóporokat, mosóparfümöket és még mosótojást is találunk. 

A drogéria menüpontot a blog követi. Ezt olvasgatva olyan dolgokról tudhatunk meg többet, mint a természetes vízhajtók, a gluténmentes életmód vagy az őszi időszakos böjt. Nagyon jó, olvasmányos írások ezek, mindenkinek ajánlom, hogy olvasson bele!

A márkák menüpontban a termékeket márkák szerint csoportosítva keresgélhetjük, az akciók és OKOS HÉT pedig, ahogy nevük is sugallja, leértékelt termékeket rejteget. Végül a jutalom menüpont zárja a menüsort, itt csatlakozhatunk a klub programhoz és jóváírásokra tehetünk szert. 

Szóval ha egy olyan hirdetés jön veled szembe az interneten, aminek a szövege: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online, akkor azonnal kattints rá! 🙂