A biztosítás és az esküvő

A hétvégén egy csajos buli keretében visszanéztük a barátnőm esküvőjén készült fotókat és videókat. Igazán profi munka, mert mindennél elevenebben tudtuk visszaidézni a pillanatot, amikor kimondták a boldogító igent. Ez persze arra is jó volt, hogy feltámadjon bennem a vágy, hogy nekem is bekössék a fejemet, és én is menyasszony lehessek.

Ahogy néztük vissza a videót, a háttérben kiszúrtunk egy házat, amely azóta leégett. Ezután arról kezdtünk beszélgetni, mennyire fontos az, hogy legyen az embernek lakásbiztosítása, mert sosem tudhatjuk, mikor mi történik, és jobb a biztonságtudat.

Mivel a barátnőm most várja az első gyermekét, ezért most van éppen abban a fázisban, hogy utánanézzen a lakásbiztosítás módosításainak, ugyanis frissíteni kell, ha új gyermek érkezik a családba, és akkor is, ha háziállat, vagy épp egy felújításon, nagyobb beruházású bútorcserén vagyunk túl. Szóval a barátnőm eléggé képben van a biztosításokkal kapcsolatban, ezért tudott nekünk ajánlani egy megbízható céget.

Ő a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linken elérhető Kft-re esküszik, szerinte velük éri meg a legjobban leszerződni. És valóban, precíz és pontos szolgáltatást nyújtanak, rendszeresen tájékoztatnak, és minden felmerülő kérdésre választ adnak. Gyorsan végzik a dolgukat, és figyelnek annyira az ügyfélre, hogy ne hagyják belerohanni valami olyanba, ami neki nem érné meg, mert tanácsokat adnak, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot választhassuk.

Barátnőm annyira dicsérte őket, hogy biztosítót váltottam, és boldog vagyok, hogy legalább a lakásomat biztonságban tudhatom, és azzal is tisztába kerültem, hogy mely esetekben fizet a biztosító, mert tényleg mindent elmondanak, és nem hagynak tudatlanul. Mostantól én is csak ajánlani tudom őket!