Magyar

DSLR esküvői videó, filmkészítés

Valentinfilm - tulajdonságok

Esküvői videó vs. esküvői mozi Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót?

 Esküvői videó vagy Esküvői mozi?

Van különbség? - tehető fel joggal a kérdés.

Ha már láttatok tipikus esküvői videót, amin többnyire egy helyből felvett, sok-sok órás, mindennemű kreativitást nélkülöző felvételeket értünk és láttál már TV-s tudósítást, dokumentumfilmet esküvőről, ami oda köt a fotelhez, akkor valójában Ti is tudjátok a választ.
A különbség a PROFIZMUS. A film készítéshez, mint minden szakmához szakértelem kell és ez az, amit mi kínálunk Nektek. Operatőreink és vágóink napi rutinnal rendelkeznek a TV-s hírműsorok és reklámok készítésének világában, de ami a legfontosabb, együtt már több száz esküvőn vettünk részt, ahol ezen speciális nap minden részletét megismertük. Míg Nektek ez lesz az első esküvőtök és joggal izgultok, addig mi pontosan tudjuk, hogy mikor hol a helyünk, mikor mit kell és érdemes felvenni azért, hogy a munka végén egy tökéletes Mozi legyen a végeredmény.
Az eredmény a MOZI.
Napjaink egyik legújabb technikájával, Canon 5D Mark III. DSLR fényképezőgéppel forgatunk. Nem csak a nagy nap eseményeit rögzítjük, hanem megszólaltatunk Titeket, a családot, a barátokat, ugyanis mi a Tudósító, Történetmesélő (Storytelling) stílust képviseljük. Történeteket gyűjtünk rólatok, megismerkedésetekről, emlékeket a rokonoktól, amiket mindig örömmel teli szívvel néztek meg újra, meg újra. Ezeket az anyagokat az utómunka során feldolgozzuk, kiválogatjuk és a filmetekbe illesztjük, melynek eredménye egy 40 - 80 perces tudatosan szerkesztett, élőhanggal, riportokkal színesített MOZI lesz. Ez az esküvői video nem csak Nektek fog örömet okozni, hanem még azoknak is, akik ott sem voltak, mégis kíváncsiak életeteknek legcsodálatosabb napjára.

ÍRJATOK NEKÜNK! KÉRJETEK ÁRAJÁNLATOT!
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és
minden kérdésetekre választ kaptok!
hírlevél
Te már tervezed az esküvőt?
Iratkozz fel hírlevelünkre és maradjunk kapcsolatban!
Legutóbbi hírlevelünk
Kezdőlap Referenciák Partnerek GYIK Technika Akció Kapcsolat
Facebook
Esküvői videókészítés
Miért ez a videós? Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája
Technikai tulajdonságok
Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót? Esküvői videó vs. esküvői mozi
Stíluskereső
Pörgős Fiatalos Vidám Álomszép Tudatosan komponált zenefolyam Modern technológia
András István
www.valentinfilm.hu
info@valentinfilm.com
+36 (20) 383-0956
Copyright © 2013 valentinfilm.hu
Impresszum honlaptérkép
Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO