Magyar

DSLR esküvői videó, filmkészítés

Valentinfilm - tulajdonságok

Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája Miért ez a videós?

 Az esküvői videós kiválasztása

Ha letisztult a kép és eldöntöttétek, hogy milyen stílusú esküvői filmet szeretnétek, akkor jöhet a következő falat, a megfelelős videós kiválasztása.
Ha ezt az irományt olvassátok, akkor egy fontos keresési felületet, az Internetet már ki is használtátok. A kiválasztásban szintén nagy segítség (talán a legnagyobb) lehet: az ajánlás. Hozzánk, a Valentinfilmhez például 70 %-ban ajánlás útján érkeznek a párok! Hiszen ez Nektek is egy biztos pont: ha jó véleménnyel van az ismerősötök, rokonotok az ő esküvői videósáról, akkor bízva benne, megnézitek a filmjét, és ha ez tetszik Nektek, el tudjátok képzelni magatokat ennek a filmnek a főszereplőjeként, akkor máris fel tudjátok venni a kapcsolatot az esküvői videóssal, a készítőjével.
További lehetőségek még a kiállítások, melyek jellemzően január-februárban zajlanak.
A különböző kiadványok, úgymint magazinok az újságárusoknál: „Esküvői Divat”, „Magyar esküvő”, „Esküvő trend”, könyvek a könyvesboltokban: „Esküvő lépésről lépésre”, „Az esküvő”, „Mesterségem címere bemutatja Esküvő” és ingyenes kiadványok: „Pest Megyei Esküvő”, „Esküvő Piac”, amelyeket kiállításon, anyakönyvi hivatalokban lehet megtalálni.
Amikor a szolgáltatók között keresgéltek, mindenképp a referencia alapján szelektáljatok. Képzeljétek el, hogy Ti szerepeltek az esküvői videóban és ha azt érzitek, hogy ezt 10 év múlva is szívesen néznétek a szüleitekkel és a gyermekeitekkel együtt, akkor már meg is találtátok az esküvői videósotokat. Hogy ez milyen technikai háttérrel történik (HD, DSLR fényképezőgép, steady-cam: kamerastabilizátor), azt csak másodlagosan nézzétek.
A film valós értéke legyen a döntő, a belső tartalom; legyen olyan a Ti esküvői videótok, hogy azt bármikor büszkén meg tudjátok mutatni a rokonaitoknak, ismerőseiteknek!

ÍRJATOK NEKÜNK! KÉRJETEK ÁRAJÁNLATOT!
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és
minden kérdésetekre választ kaptok!
hírlevél
Te már tervezed az esküvőt?
Iratkozz fel hírlevelünkre és maradjunk kapcsolatban!
Legutóbbi hírlevelünk
Kezdőlap Referenciák Partnerek GYIK Technika Akció Kapcsolat
Facebook
Esküvői videókészítés
Miért ez a videós? Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája
Technikai tulajdonságok
Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót? Esküvői videó vs. esküvői mozi
Stíluskereső
Pörgős Fiatalos Vidám Álomszép Tudatosan komponált zenefolyam Modern technológia
András István
www.valentinfilm.hu
info@valentinfilm.com
+36 (20) 383-0956
Copyright © 2013 valentinfilm.hu
Impresszum honlaptérkép
Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO