Magyar

DSLR esküvői videó, filmkészítés

DSLR esküvői videó referenciáink

 Referenciák - DSLR esküvői film és videó

 

DSLR esküvői videóinkból olyan demófilmeket tettünk közzé, amelyek egy-egy esküvői mozzanatot mutatnak meg, továbbá egyik videó sem hosszabb 15 percnél.


 

 Készülődés az esküvőre - DSLR filmrészlet a nagy nap kezdetéről

 

Követjük Kati és Csabi  nagy napjának kronológiáját, ez a filmrészlet az otthoni készülődésről szól: sminkel a menyasszony, felbukkan a vőlegény és előkerül a filctoll is :)


 

 Fotózás DSLR esküvői filmjeinkben

 

Hogy hogyan történik nálunk a fotózkodás? Úgy, hogy mi, esküvői videósok csak a háttérből kamerázunk, teljes teret hagyva a fotósnak, hiszen itt neki kell a maximumot hoznia.
2 filmből emeltünk ki egy-egy részt: az egyik militarista jellegű mind fényelésében, mind környezetében - egy katonai helikopter szolgálja a hátteret Vác közelében, Püspökszilágy határában, a másik egy szolidabb helyszínen, a székesfehérvári Bory-vár múzeumban készült.


 

 Így történik a Valentinfilmnél egy kikérő!

 

Rendhagyó kikérő részlet látható Eszter és Attila DSLR esküvői videójából, ugyanis nem a szülői háznál vagyunk, hanem a Balaton déli partjánál, a lakodalom helyszínén! A pár mindent ide szervezett: a kikérőt, a szülőbúcsúztatót, a polgári-, és az egyházi szertartást is a szabad ég alá! A Balaton és az északi part látványa magáért beszél, nem véletlenül választották!
És még az időjárás is együttérzőnek mutatkozott! :)


 

 Templomi szertartás DSLR esküvői filmjeinkben

 

Az utóbbi években igazán változatos szertartásokat kameráztak DSLR esküvői videósaink: katolikus, evangélikus és buddhista esketéseket. Ez utóbbi Taron történt a magyarországi buddhista közösség szentélyében, ahol a láma – hasonlóan a keresztény gondolkodáshoz – a szeretet fontosságát hangsúlyozta.


 

 Polgári esküvők DSLR esküvői videóinkban

 

Bámulatosan szép és kifejezetten egyedi látványvilággal kezdődik összeállításunk Gyöngyvér és Ákos polgári szertartásának kezdetével: ők nem nappali, hanem esti esketést álmodtak meg a budapesti Alfa Art Hotelben. Továbbá kameráztunk a szabad ég alatt is férfi anyakönyvvezetővel, ő volt a polgármester. :)


 

 Utazás és vacsora esküvői filmben

 

DSLR esküvői videósaink úgy kamerázzák az utazást, hogy közben ők is haladnak a násznéppel a kormány mögött. Bevállalósak vagyunk, de a cél szentesíti az eszközt! :)
Az éttermi részeknél pedig megkezdődnek a sztorik a párról: mesél a násznép a párról, ill. a pár azon tagjáról, akit jobban ismer; előkerülnek a sokszor felemlegetett családi-, baráti-, hol pikáns-, hol megható történetek.


 

 Nyitótánc DSLR géppel

 

Igazi kihívás az esküvői videósnak DSLR géppel kamerázni egy táncot, ugyanis az élességtartomány van, hogy csak 10 cm-en belül van, azaz nagyon figyelnie kell az élességre és erre a folyamatosan mozgó pár esetében halmozottan ügyelnie kell.
A vágó pedig a táncos felvételeket megfűszerezi a sztorikkal, amiket a násznép felemleget a párról.


 

 Buli Valentinfilm stílusban DSLR géppel

 

A lakodalom bulizós részeinél derül ki, hogy milyen egy igazán jó esküvői videó! Ráadásul DSLR esküvői videó!
Mi, a Valentinfilm operatőrei és vágói azzal a szemlélettel készítjük a filmeket, hogy kiállják az idő próbáját, 20 év múlva is örömmel és büszkeséggel lehessen bárkinek megmutatni. Azaz belső tartalommal rendelkezzenek, ezért szólaltatjuk meg a rokonokat, barátokat és technikailag legyen -nyilván a realitás talaján maradva- a legmagasabb szintű: ezt a DSLR technika használatával biztosítjuk.


 

 Megismerkedés és lánykérés története esküvői filmben

 

A pár elmeséli, hogy hogyan ismerkedtek össze. A riport készítésekor csak az esküvői videós van jelen, senki más. És amikor majd nézi a násznép a DSLR filmet, nekik is meglepetés lesz megtudni az első randi, első csók és a lánykérés történetét :)


 

 Tortavágás, és még egy kis lánykérés DSLR esküvői videóban

 

Az este fénypontja következik: a menyasszonyi torta! Az orfűi Rácz tanyán igazán kitettek magukért a cukrászok: se szeri, se száma az ínycsiklandozó süteményeknek! És egy másik DSLR esküvői filmrészletben már az új párt láthatjuk a menyecskeruhában, miközben elmesélik, hogy hogyan történt az a bizonyos igen kimondása a lánykéréskor.


 

 Rablás és játék DSLR esküvői filmben

 

Egy magyarországi esküvő elengedhetetlen eseménye a menyasszony elrablása és a kiváltása. Ez természetesen az alkohollal szokott összefüggésben lenni, ez most sincs másként. Egy másik, Miskolcon készült DSLR esküvői filmrészletben pedig egy játék látható: egy olyan mesét hallhatunk, aminek a szereplői a násznépből kerültek ki, és amikor az adott szereplő hallja a saját szerepkörét, fel kell állnia. Aki lemarad: természetesen innia kell!


 

 Meglepetés tánc és üzenet az unokáknak

 

Az ifjú pár nem hagyományos módon jön vissza a menyasszonytáncot követően az új ruhában: egy betanult tánccal kedveskedik a násznépnek. És természetesen a bemutatót az ő megszólalásaik teszik teljessé: az unokáiknak üzennek a DSLR esküvői videón keresztül! Amely üzenet majd 30-40 év múlva fog csak célba találni, amikor a pár már igencsak benne lesz a korban! :)


 

 Bakizások DSLR esküvői filmben, Valentinfilm szájízzel

 

Az esküvő alatt mindig történnek kis bakizások: leesnek a tálcáról a poharak, valaki viccesen elszólja magát, elvágódik az egyik ittas delikvens. És szerencsés esetben ezeket rögzíti az esküvői videós. Továbbá azzal, hogy a lakodalom folyamán sztorikat és jókívánságokat gyűjtünk a násznéptől, a pártól pedig a megismerkedésük-, és lánykérésük történetét videózzuk, akarva-akaratlan születnek vicces, elbakizott mondatok, amik csokorba gyűjtve kifejezetten viccessé teszik a film végét.


 

 Szappanopera esküvői videóban - Dallas után szabadon

 

A szappanoperák népszerűsége esküvői körökben is töretlen: Andrea és Richárd esküvői filmje úgy kezdődik, mint ahogy a Dallas sorozat kezdődött annak idején: az ismert dallamra az esküvő és így a videó főbb szereplői jelennek meg osztott képmezőben.


 

 Videóklip forgatás az esküvőn - Merryoke 

 

Közös tánc Táncol a pár Megy a playback

A már Magyarországon is esküvői videós trenddé váló videóklipet, marryoke-t forgattunk Ausztriában. Kifejezetten a pár kérte ezt a szolgáltatásunkat, a násznép “kemény magja” is aktívan részt vett a forgatáson, ők adták a táncoló “tömeget”. Tényleg úgy készítettük a videóklipet, ahogyan a nagyok szokták: a zene playback-ről ment folyamatosan és Canon 5D Mark III. DSLR fényképezőgéppel forgatott esküvői videósunk.


 

 Gyöngyvér és Ákos esküvői meghívófilmje

 

Gyöngyvér és Ákos ezzel az esküvői meghívófilmmel invitálja meg a vendégeit az esküvőjére.
Mindenkihez elmennek, ugyanúgy, mint a hagyományos meghívó esetén, csak éppen ezt a filmet adják át DVD-n a jól kitalált meghívócsomagban és együtt megnézik.


 

 Zsófia és László DSLR esküvői rövidfilmje 2015.07.03.  

 

Egy kis ízelítő Zsófia és László esküvőjéről - mely a főfogás, a nagy film "rövid változata"; pár perces hosszával igazi kedvcsináló :)


 

 Nóri és Attila 6 perces Highlights esküvői filmje 

 

Nóri és Attila kérésének megfelelően egy csodálatos 6 perces élményfilm készült a Nagy Napjukról.
2 DSLR operatőr kamerázott, plusz 1 videókamerás, ami nálunk, a Valentinfilmnél viszonylag ritkaság: itt, ezen az aloldalon, az esküvői filmes referenciák között ez a második többkamerás film, az összes többi 1 operatőr munkája! Mi egy géppel is vagyunk annyira ügyesek és rutinosak, hogy a vágott filmben az 2 kamerás felvételnek látszik.


 

 Zsu és Áki DSLR esküvői videófilmje HD-ben 

 

Zsu és Áki esküvői filmje a készülődéssel kezdődik a Lázár Lovasparkban, pontosabban az egyik mellette levő vendégházban. Nemcsak a fodrász és a sminkes van jelen ekkor, hanem a baráti kör jeles képviselői is Zsu körül legyeskednek. Ennek ellenére, vagy éppen ezért sikeresen elkészül a menyasszony :)


 

 Anna és Gábor DSLR esküvői Nagyfilmje 2015.07.18-án 

 

Anna és Gábor esküvőjüket 2015.07.18-án tartották a Nádas Pihenőparkban. A nyár azon egyik legritkább szombatjának bizonyult ez a nap, amikor esett az eső, de az égiek a vendégvárás-, szertartás idejére megkegyelmeztek. Akkor ha nem is sütött a nap, de legalább csöndes, csapadékmentes idő volt :)


 

ÁRAJÁNLATot ide kattintva tudtok kérni.

ÍRJATOK NEKÜNK! KÉRJETEK ÁRAJÁNLATOT!
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és
minden kérdésetekre választ kaptok!
hírlevél
Te már tervezed az esküvőt?
Iratkozz fel hírlevelünkre és maradjunk kapcsolatban!
Legutóbbi hírlevelünk
Kezdőlap Referenciák Partnerek GYIK Technika Akció Kapcsolat
Facebook
Esküvői videókészítés
Miért ez a videós? Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája
Technikai tulajdonságok
Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót? Esküvői videó vs. esküvői mozi
Stíluskereső
Pörgős Fiatalos Vidám Álomszép Tudatosan komponált zenefolyam Modern technológia
András István
www.valentinfilm.hu
info@valentinfilm.com
+36 (20) 383-0956
Copyright © 2013 valentinfilm.hu
Impresszum honlaptérkép
Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO